Με μπροστάρη τον Προσινέτσκι

Gazzetta team
Με μπροστάρη τον Προσινέτσκι

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κουλιανού από το betshow.com .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μετά από ένα ανιαρό μεσοβδόμαδο , όπου πήραμε αναγκαστικά ρεπό, μπαίνουμε σιγά σιγά στην μάχη με τον νταλγκά, έχοντας ως βασικό μας μενού , παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια και συνήθως βγάζουν σημεία. Πάμε να δούμε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα.
ΑΡΜΕΝΙΑ – ΜAΥΡΟΒΟΥΝΙΟ:Η Αρμενία στα πρώτα παιχνίδια της , δεν βλέπεται. Μετρά μόνο ήττες , σκοράρει δύσκολα ,και η άμυνα της θυμίζει σουρωτήρι. Το Μαυροβούνιο δείχνει σοβαρό, κερδίζει έχοντας πάντα προσεχτική άμυνα. Λογικά θα δούμε λίγα γκολ και στην συνέχει , πάμε με το διπλό.
ΑΓΓΛΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ: Βρετανικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες προέρχονται από γκέλες, ενώ στη Αγγλία συνεχίζουν με υπηρεσιακό τον Σαουθγέιτ για τρίτο ματς. Κλήθηκαν και πάλι οι Κέιν , Λαλάνα και Στέρλινγκ. Στην Σκωτία το κλίμα δεν είναι καλό και σε περίπτωση νέας ήττας , ίσως ο Στράχαν ν αποτελέσει παρελθόν. Πιθανό Χημ 1 τελ.
ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Εδώ οι αποδόσεις αδικούν το Αζερμπαιτζάν.Ο Προσινέτσκι, έχει αλλάξει τους Αζέρους και τους έχει ανεβάσει πολλά επίπεδα. Η Βόρεια Ιλανδία , δυσκολεύεται πολύ στο γκολ και μόνο με τον αδύναμο Σαν Μαρίνο βρήκε δίχτυα. Πάμε προς τα δεξιά και το καλοπληρωμένο Χ2.
ΓΑΛΛΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ: Ωραίο ματς. Θεωρητικά είναι το ντέρμπι του ομίλου με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην κορυφή με 7 βαθμούς. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η Γαλλία είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω. Λογικά θα κερδίσει. Μαζί με τον άσο κρατάμε και το g/g, καθώς είναι ικανή για το γκολ και η Σουηδία , που θα στερηθεί τον Μάρκους Μπεργκ.
ΔΑΝΙΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Η Δανία έχει ξεκινήσει μουδιασμένα τα προκριματικά και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες , ειδικά σε ματς όπως το σημερινό με το Καζακσταν. Η αλήθεια είναι ότι δεν πείθει , ενώ κλήθηκε για πρώτη φορά ο Ντόμπεργκ του Άγιαξ. Οι Καζάκοι θα παίξουν φουλ άμυνα και ότι βγει. Πιθανός ο άσος με under.
Η συνέχεια στο betshow.com
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα