Παγίδα για ΑΕΚ

Gazzetta team
Παγίδα για ΑΕΚ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το kingbet.net .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τα πρώτα ματς της τέταρτης αγωνιστικής να διεξάγονται απόψε
Να μην χάσει από νωρίς το τρένο για την κορυφή θέλει η ΑΕΚ, που μετά την ήττα από τη Μπεσίκτας πριν μία εβδομάδα (78-88), καλείται να επιστρέψει στα ροζ φύλλα με αντίπαλο την επικίνδυνη Σάσαρι. Οι «κιτρινόμαυροι» στα τελευταία τους παιχνίδια δεν παρουσιάζουν τη σταθερότητα των πρώτων αγώνων. Ακόμη και το Σάββατο, είχε «νεκρά διαστήματα» κόντρα στο Ρέθυμνο με τη διαφορά ωστόσο να παίρνει στην τελευταία περίοδο μεγάλη έκταση (80-62).
Οι Ιταλοί από τη δική τους πλευρά έρχονται με καλή ψυχολογία στην Αθήνα.Τρέχουν σερί τριών νικών και έχουν μονάδες με εμπειρία στο ανώτατο επίπεδο. Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Τζόνσον – Οντομ, ηγείται των προσπαθειών τους με 17 πόντους κατά μέσο όρο στη διοργάνωση. Σημαντική και η συμβολή των Στίπτσεβιτς (14,7), Κάρτερ (11,3) και Σαβάνοβιτς (10,3) μέχρι στιγμής. Η Ενωση έχει τον πρώτο λόγο αλλά το χάντικαπ στους 9,5 πόντους δεν είναι εύκολο να καλυφθεί. Συνεπώς, πάμε με το διπλό.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα