«Χάρτινες» έδρες

Gazzetta team
«Χάρτινες» έδρες

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Λατίνου από το betplayergr.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα. Με θετικό πρόσημο έκλεισε η στήλη του περασμένου Σαββάτου, με μία από τις δυο βασικές επιλογές να μας πληρώνει, ενώ από τις τρεις δευτερεύουσες, οι δυο πέρασαν. Απόψε, υπάρχουν δυο παιχνίδια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου:
Κολομβία
Μία αναμέτρηση διεξάγεται απόψε για το Φιναλισασιόν της Κολομβίας. Η Ουίλα υποδέχεται τη Μιγιονάριος, με τη δεύτερη να είναι το μεγάλο όνομα αλλά και να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ψάχνει μόνο τη νίκη ώστε να βρεθεί εντός οχτάδας, που εξασφαλίζει συμμετοχή στα πλέι οφ τίτλου. Προέρχεται από δυο ήττες, δεν μπορεί να αποτύχει ξανά, ενώ είναι γνωστό πόσο θέλει να βρεθεί στους πρώτους οχτώ της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είχαν κάκιστη πορεία στο δεύτερο τουρνουά του έτους, ειδικά εκτός έδρας. Από χθες το βράδυ, το διπλό παίρνει την κατιούσα, όσο διατηρείται στα επίπεδα διπλασιασμού, υπάρχει αξία.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα