Σκοράρει συνεχώς ο Βορεϊοιρλανδός Λάφερτι! (vids)

Σκοράρει συνεχώς ο Βορεϊοιρλανδός Λάφερτι! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σκοράρει συνεχώς ο Βορεϊοιρλανδός Λάφερτι! (vids)

bet365

Σκοράροντας με την Εθνική μας έγινε πρώτος... μάγκας. Ο Λάφερτι -που είναι τιμωρημένος για το ματς με Ελλάδα- υπήρξε το Νο1... όπλο των Βορεϊοιρλανδών, όπως παρουσιάζει το Gazzetta.gr έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς που έχουν βρει δίχτυα!

Ο ύψους 1.93 μέτρων επιθετικός της Νόριτς έκανε... παπάδες στα προκριματικά του Euro 2016, οδηγώντας την Εθνική ομάδα της χώρας του για πρώτη φορά στα τελικά της διοργάνωσης! Έχει βρει δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια όπου έχει βάλει γκολ η ομάδα του, μετρώντας 7 γκολ με την φανέλα της! Σε ένα ματς έχει σκοράρει 2 φορές. Και φυσικά είναι ο πρώτος... κανονιέρης του ομίλου όπου μετέχει η Ελλάδα.

Ο Κάιλ Λάφερτι είναι μάλιστα ο τρίτος σκόρερ σε όλους τους ομίλους των προκριματικών πίσω από τον Λεβαντόφσκι και Μίλερ!

Τα γκολ του Λάφερτι:
1η αγωνιστική - 7 Σεπτεμβρίου 2014: Ουγγαρία - Βόρεια Ιρλανδία 1-2 (γκολ στο 88')
2η αγωνιστική - 11 Οκτωβρίου 2014: Βόρεια Ιρλανδία - Νησιά Φερόε 2-0 (σκόραρε στο 20')
3η αγωνιστική - 14 Οκτωβρίου 2014: Ελλάδα - Β. Ιρλανδία 0-2 (51' το τέρμα του)
5η αγωνιστική - 29 Μαρτίου 2015: Β. Ιρλανδία - Φινλανδία 2-1 (σκόραρε στο 33' και στο 38')
7η αγωνιστική - 4 Σεπτεμβρίου 2015: Νησιά Φερόε - Β. Ιρλανδία 1-3 (γκολ στο 75')
8η αγωνιστική - 7 Σεπτεμβρίου 2015: Β. Ιρλανδία - Ουγγαρία 1-1 (τέρμα στο 93')

Σύνολο: 7 τέρματα

Ο Λάφερτι αποτελεί την μεγάλη απώλεια της Εθνικής της Βόρειας Ιρλανδίας για το ματς με την Ελλάδα. Και αυτό επειδή είναι τιμωρημένος. O 25χρονος Τζος Μαγκένις που θα αντικαταστήσει τον Λάφερτι στην επίθεση έχει 14 συμμετοχές στην Εθνική και μόλις 1 ως βασικός. Δεν έχει σκοράρει ποτέ με την ομάδα!

Θυμίζουμε πως στην αποστολή της Βόρειας Ιρλανδίας για τα ματς με Ελλάδα και Φινλανδία είναι οι:

Τερματοφύλακες: Κάρολ (Νοτς Κάουντι), Μάνους (Σεντ Τζόνστον), ΜακΓκόβερν (Χάμιλτον)
Αμυντικοί: Χιουζ (Σίτι Μελβούρνης), Μπερντ (Ντέρμπι), ΜακΌλεϊ (Γουέστ Μπρομ), Τζόνι Έβανς (Γουέστ Μπρομ), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), Κάθχαρτ (Γουότφορντ), Χόντσον (Μίλτον Κέινς Ντονς), Κόνορ ΜακΛάφλιν (Φλίτγουντ Τάουν) και ΜακΝερ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Μέσοι: Ντέιβις (Σαουθάμπτον), Μπραντ (Γουέστ Μπρομ), Κόρι Έβανς (Μπλάκμπερν), Νόργουντ (Ρέντινγκ), ΜακΚορτ (Λούτον), Ντάλας (Λιντς) και Ράιαν ΜακΛάφλιν (Αμπερντίν)
Επιθετικοί: Λάφερτι (Νόριτς), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Γουόρντ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μαγκένις (Κιλμάρνοκ), Μακέι (Νταντί), Γκριγκ (Γουίγκαν) και Μπόις (Ρος Κάουντι)
- Δείτε στην Gallery γκολ του Λάφερτι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στα προκριματικά του Euro 2016. Σημειωτέον με τον Λάφερτι εκτός από τον Παναθηναϊκό έχουν ασχοληθεί και σχεδόν όλες οι άλλες ελληνικές ομάδες.
 

EURO Τελευταία Νέα