Με ή χωρίς πλάνο η Μπαρτσελόνα;

Με ή χωρίς πλάνο η Μπαρτσελόνα;

Gazzetta team
Με ή χωρίς πλάνο η Μπαρτσελόνα;

bet365

Η Μπαρτσελόνα προβληματίζει και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr o Λουίς Ενρίκε ακόμα ψάχνει τους 11 βασικούς που θα τραβήξουν το κουπί τη φετινή σεζόν!

Σε κανένα από τα 11 ματς πρωταθλήματος τα οποία έχει δώσει μέχρι αυτή τη στιγμή η καταλανική ομάδα, δεν έχει παρουσιάσει τα ίδια πρόσωπα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Πότε δύο, πότε τρεις και πότε έξι αλλαγές περιλαμβάνει το αρχικό σχήμα των «μπλαουγκράνα» με τον Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία. Το ζήτημα, είναι αν πρόκειται για τακτική την οποία ακολουθεί ο νέος κόουτς του συλλόγου, ή αν ακόμα ψάχνει αυτούς στους οποίους πιστεύει ότι θα μπορεί να στηριχτεί μέχρι το φινάλε.

Οι αλχημείες σαφώς επηρεάζουν την ομάδα και τ' αποτελέσματά της. Ο Λουίς Ενρίκε, έχει υποστηρίξει πως: «Το θέμα είναι να μην ξέρει ο αντίπαλος τι να περιμένει. Δεν πρέπει η ομάδα να είναι προβλέψιμη».\

Τα λόγια αυτά φανερώνουν σκέψεις περί συγκεκριμένου πλάνου από τον άλλοτε παίκτη της Μπαρτσελόνα, με συνεχή εφαρμογή του rotation. Τα αποτελέσματα, όμως, δεν είναι αυτά που θα περίμενε ο κόσμος της ομάδας και στην τελική, είναι αυτά που μένουν...

Στα μεγάλα παιχνίδια, όπως ήταν αυτό στη Γαλλία με την Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το ντέρμπι με τη Ρεάλ στην Πριμέρα, ήρθαν ήττες που «ενόχλησαν» τους οπαδούς και φανέρωσαν αδυναμία των Καταλανών ν' ανταποκριθούν όπως θα έπρεπε σε τόσο μεγάλης σημασίας ματς.

Από το ρεπορτάζ της καταλανικής «Sport», προκύπτει πως ο κόουτς της Μπαρτσελόνα θέλει να πορευτεί με το σχέδιο των συνεχών αλλαγών στα 11 πρόσωπα που θα ξεκινούν στις αναμετρήσεις.

Το μεγαλύτερο «πλήγμα» το έχει δεχτεί ο Μπουσκέτς που βλέπει σχεδόν σε κάθε ματς νέους παρτενέρ στη μεσαία γραμμή, ενώ η τετράδα της άμυνας ήταν η ίδια μονάχα στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος και στο «clasico»!

Πέδρο, Μουνίρ, Ραφίνια, Νεϊμάρ και πλέον και ο Λουίς Σουάρες, αποτελούν τις λύσεις για την επίθεση και προσφέρουν τη δυνατότητα στον Λουίς Ενρίκε να συνεχίζει τις αλλαγές...

Δείτε στην παρακάτω εικόνα όλες τις ενδεκάδες της Μπαρτσελόνα στα 11 πρώτα ματς της Πριμέρα:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα