«Συνωστισμός στο ελληνικό δράμα και ΑΘΛΟΣ»

Γιώργος Βροντάκης
«Συνωστισμός στο ελληνικό δράμα και ΑΘΛΟΣ»

bet365

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Μάλμε και ο σουηδικός Τύπος όπως θα διαβάσετε στο gazzetta.gr αποθεώνει την ομάδα του Χαρέιντε και τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν από τη Μάλμε στη Σουηδία με 2-0 και συνέχισαν την αρνητική παράδοση που έχουν στη Σκανδιναβία.

Η ομάδα του Μίτσελ έδωσε την ευκαιρία στη Μάλμε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στην ιστορία τους στους ομίλους του Champions League και να πάει στράφι το «τρίποντο» της πρεμιέρας επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καραϊσκάκης».

Οι Σουηδοί όπως είναι λογικό πανηγυρίζουν δεόντως, αφού μπήκαν ξανά στο κόλπο της πρόκρισης και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στη Σκανδιναβία είναι αποθεωτικά, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ.

Η εφημερίδα του Μάλμε, η «Sydsvenskan» έχει στο εξώφυλλο της τον ηλεκτρονικό πίνακα με γραμμένο το 2-0 επί του Ολυμπιακού και τον κόσμο να πανηγυρίζει. Ο τίτλος που διάλεξαν οι Σουηδοί είναι σε ελεύθερη μετάφραση: «Συνωστισμός στο ελληνικό δράμα» και συνεχίζουν από κάτω: «Ο Ρόζενμπεργκ ήταν ο ήρωας της Μάλμε που νίκησε τον Ολυμπιακό».

H «Kvällsposten» έχει αφιερώσει ολη της την πρώτη σελίδα στην ιστορική νίκη της Μάλμε και έχει ολοσέλιδη φωτογραφία του Ρόζενμπεργκ να πανηγυρίζει και γράφει: «ΑΘΛΟΣ»...

Η «Dagens Nyheter» δεν έχει πρώτο θέμα την επικράτησε της Μάλμε, αλλά... χώρεσε στο πρωτοσέλιδο της, γράφοντας: «Νίκη που αντήχησε στην Ευρώπη» και γράφει από κάτω: «Ο Ρόμπιν Όλσεν κράτησε ανέπαφη την εστία του και ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ σημείωνε τα γκολ οδηγώντας τη Μάλμε στο 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό - και στην πρώτη ιστορικά νίκη της ομάδας στο Champions League».

Τέλος, η «Expressen» έχει στο εξώφυλλο της ένα μικρό «χτύπημα» για τη Μάλμε με τη φωτογραφία του Μάρκους Ρόζενμπεργκ να δεσπόζει και αναφέρει: «Το θαύμα των mackans»...

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των σουηδικών εφημερίδων...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα