To απόλυτο win to win της Γιουβέντους με τη «βόμβα» Ρονάλντο! (pics)

Θοδωρής Βασίλης
To απόλυτο win to win της Γιουβέντους με τη «βόμβα» Ρονάλντο! (pics)

bet365

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να πυροδοτήσει την «βόμβα» Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια κίνηση που μόνο κερδισμένη την βγάζει σε όλα τα επίπεδα, όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr.

Βραζιλία – Βέλγιο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γουίλιαν ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Γιουβέντους κάνει το μπαμ του καλοκαιριού έχοντας συμφωνήσει με τον Κριστάνο Ρονάλντο σε μια κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στον ευρωπαϊκό χάρτη. Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ιταλίας για άλλη μια φορά κινήθηκαν αθόρυβα κάνοντας μια κίνηση η οποία μόνο κέρδος θα φέρει στους «μπιανκονέρι».

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 100 εκατ. ευρώ την ώρα που η συμφωνία με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ είναι για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 30 εκατ. ευρώ, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε ποδοσφαιριστή στην Ιταλία.

Και όμως η μεταγραφή αυτή μόνο κέρδος θα φέρει στην Γιουβέντους. Πρώτα στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που λείπει και αποτελεί απωθημένο στο Τορίνο τα τελευταία χρόνια είναι το Champions League. Δύο χαμένοι τελικοί (2015 στο Βερολίνο από την Μπαρτσελόνα και 2017 στο Κάρντιφ από την Ρεάλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει όργια) και πλέον το κίνητρο για την ομάδα του Τορίνο αποτελεί η κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Καταλαβαίνει κανείς πως με την απόκτηση του Κριστιάνο η Γιουβέντους αποκτά έναν από τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο ανεβαίνοντας αυτόματα ένα επίπεδο πάνω και μετατρέπεται αυτόματα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της νέας σεζόν. Όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις το πρωτάθλημα και το Κύπελλο πάλι είναι στο δικό της χέρι.

Εκτός από το αγωνιστικό υπάρχει και το οικονομικό σκέλος εκεί όπου οι «μπιανκονέρι» μόνο κέρδη θα έχουν. Ήδη, πριν ακόμα ο Πορτογάλος ανακοινωθεί είχαμε ήδη αύξηση της τιμής της μετοχής της ιταλικής ομάδας στο χρηματιστήριο κατά 11 λεπτά του ευρώ (ποσοστό 19%) φθάνοντας στα 0,82 ευρώ, κάτι που είχε να συμβεί από τον Ιανουάριο, με το κεφάλαιο του συλλόγου να αυξάνεται από τα 665 εκατ. ευρώ στα 825 εκατ. ευρώ

Παράλληλα θα υπάρξει κατακόρυφη άνοδος στις πωλήσεις όλων των προϊόντων της. «Αυτή την στιγμή η Γιουβέντους πουλάει 19 εκατ. προϊόντα της αλλά και διάφορες υπηρεσίες με το όνομά της πάνω της, αλλά παρόλα αυτά υπολείπεται πολύ των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πουλάνε τέσσερις και πέντε φορές παραπάνω. Η Γιουβέντους προσπαθεί να το βελτιώσει αυτό για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο και η κίνηση με τον Ρονάλντο δείχνει ξεκάθαρα πως σκέφτονται στον σύλλογο. Αν πληρώνει τον χρόνο στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 60 εκατ. ευρώ με τους φόρους μόνο ετησίως από αυξημένα έσοδα θα κερδίζει 50 εκατ. ευρώ », ανέφερε ο οικονομολόγος Μικελάντζελο Βέρνα στο Sky Sport Italia.

Όσον αφορά τον μισθό του Κριστιάνο Ρονάλντο οι ιδιοκτήτες του ιταλικού συλλόγου, η οικογένεια Ανιέλι, θα καλυφθεί σε συνεργασία με τις υπόλοιπες μεγάλες εταιρίες της οικογενείας. Έτσι, εταιρίες όπως η Ferrari η FIAT και η Jeep θα συμβάλουν στην κάλυψη του ποσού ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα γίνει το νέο πρόσωπο της Ferrari παγκοσμίως. Μόνο αυτή η κίνηση θα έφερνε στον σύλλογο ξεχωριστά έσοδα 20 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως τεχνικά δεν θα χρειαστεί να δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ από το διαθέσιμο μπάτζετ για τον μισθό του.

Μια απόλυτα win win situation.

 

SERIE A Τελευταία Νέα