Ουρά για μία ένεση

Ουρά για μία ένεση

Ουρά για μία ένεση
H Euroleague Greece εστιάζει στην προσφορά των παικτών του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν τραυματίες.

Στον αθλητισμό οι μόνες ουρές που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος ήταν αυτές των φιλάθλων στα εκδοτήρια για ένα εισιτήριο.

Μπορεί να φανεί αστείο, αλλά στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν την δεύτερη αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις υπήρχε ουρά έξω από το ιατρείο από παίκτες που έπρεπε να κάνουν ένεση για να αγωνιστούν. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα διακωμωδούσαν το σκηνικό που σας αναφέραμε, αλλά δεν παύει να προκαλεί ανησυχία.

Πρίντεζης, Στρέλνιεκς, Παπανικολάου και Μπόγρης αγωνίστηκαν με ένεση ώστε να μουδιάσει το σημείο στο οποίο πόναγαν.

Το θέμα είναι πως όλοι πρόσφεραν παρά την κατάστασή τους.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε 29:37 είχε 8 πόντους, 8 ριμπάουντ και υποχρέωσε τον Γιανκούνας σε μία άσχημη βραδιά στην οποία έμεινε χωρίς να σκοράρει.

Ο Κώστας Παπανικολάου σε 17:19 είχε 5 πόντους με λίγες προσπάθειες, πήρε 3 ριμπάουντ κι υπέπεσε σε ισάριθμα λάθη. Ο Έλληνας φόργουορντ πρόσφερε πολλά στον τομέα της ενέργειας και για μία ακόμη φορά στην άμυνα ήταν παντού.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς μετά από καιρό είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Λετονός με έντονους πόνους στη μέση ακόμη και το πρωί της αναμέτρησης πρόσφερε 8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ ενώ πολλές φορές με την άμυνά του κράτησε τον Μιλάκνις μακριά από το «ερυθρόλευκο» καλάθι.

Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν μία... κατηγορία μόνος του. Ο Έλληνας σέντερ στα ευρωπαίκά ματς δεν είχε χρόνο συμμετοχής, ωστόσο η απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη. Ο «Μπογρίνιο» είχε τέτοιο ενθουσιασμό που στην άμυνα έκανε τα πάντα σωστά είτε σε προσωπικό επιπέδο είτε δίνοντας βοήθεια από την αδύνατη ππλευρά. Μπορεί να μη σκόραρε στα 6:42 που αγωνίστηκε, αλλά πήρ 3 ριμπάουντ, έκανε ένα κλέψιμο κι ενα λάθος.