Όλα όσα κρύβονται πίσω από τον... 100άρη Ουέστμπρουκ! (pics)

Όλα όσα κρύβονται πίσω από τον... 100άρη Ουέστμπρουκ! (pics)

Αντωνία Σπανού
Όλα όσα κρύβονται πίσω από τον... 100άρη Ουέστμπρουκ! (pics)

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έγραψε ιστορία σε triple doubles, μπήκε σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ και το ESPN παρουσίασε τα στοιχεία που... συνοδεύουν αυτό το κατόρθωμα.

Μπαρτσελόνα - Τσέλσι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Σουάρες σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έγραψε ιστορία στο ΝΒΑ. Μόλις στα 29 του χρόνια ανέβηκε στην τέταρτη θέση με εκείνους που έχουν καταφέρει να κάνουν 100 triple doubles στην καριέρα τους.

Πάνω από εκείνον φιγουράρουν ονόματα με απίστευτα βαριά ιστορία, όπως εκείνο του Ρόμπερτσον, Μάτζικ Τζόνσον, Τζέισον Κιντ και αμέσως ακολουθεί ο ηγέτης της Οκλαχόμα.

Από το 2008/09 ο Ουέστρμπουκ έχει παραπάνω από τα διπλάσια triple double από κάθε άλλη ομάδα της λίγκας και αν αυτό το δεις και λίγο πιο μακρυά γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό καθώς ο Ράσελ έχει περισσότερα από τις 23 από τις 29 ομάδες του ΝΒΑ.

Μόνο οι Κινγκς με 267, οι Λέικερς με 258, οι Σέλτικς με 203, οι Σίξερς με 140, οι Ουόριορς με 128 και οι Νετς με 104 έχουν παραπάνω από τα 100 του παίκτη των Θάντερ.

Ο παίκτης έχει πετύχει triple double κόντρα σε κάθε ομάδα του ΝΒΑ και αυτό είναι κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος στην ιστορία του θεσμού.

Η σεζόν της εκτόξευσης είναι εκείνη χωρίς τον Ντουράντ

Η χρονιά που έκανε την διαφορά στην καριέρα του Ουέστμπρουκ είναι εκείνη που ο Ντουράντ αποφάσισε να σπάσει το... δίδυμο τους, να βρεθεί στους Ουόριορς και ουσιαστικά έμεινε εκείνος ο μοναδικός ηγέτης της Οκλαχόμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την σεζόν 2015/16 ο Ράσελ έκανε 42 triple doubles, περισσότερα από όσα είχε κάνει σε ολόκληρη την καριέρα του μέχρι τότε (37), κάτι το οποίο του έδωσε και τον τίτλο του MVP της λίγκας.

Αυτό κάπου σταμάτησε με την έλευση του Πολ Τζορτζ και του Καρμέλο Άντονι, αλλά η ιστορία έχει γράψει και δεν ξεγράφει.

Ο Άνταμς είναι εκείνος τον βοηθάει περισσότερο από τον καθένα!

Ο συμπαίκτης του στους Θάντερ που τον βοηθάει να γράφει καλύτερη στατιστική δεν είναι άλλος από τον Στίβεν Άνταμς. Ο ψηλός της Οκλαχόμα είναι εκείνος που εμφανίζεται περισσότερο από κάθε άλλον στην στατιστική του.

Έχει συμμετοχή σε 88 από τα 100 triple double και έχει σκοράρει 236 πόντους από ασίστ του ηγέτη του. Ο Άνταμς παράλληλα είναι και εκείνος που έχει δώσει 32 ασίστ στον Ουέστμπρουκ στην προσπάθεια του να σκοράρει.

Μπορεί ο Ουέστμπρουκ να πιάσει κορυφή;

O Ράσελ Ουέστμπρουκ έχει καταφέρει ήδη να γράψει ιστορία. Μένει να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό που έχει... ξεκινήσει.

Ήδη με τα περσινά 42 triple doubles πέρασε τον Ρόμπερτσον με τα περισσότερα σε μια σεζόν, αλλά πλέον βρίσκεται σε ένα διαφορετικό... κυνήγι.

Τα 181 που έχει πετύχει ο Όσκαρ είναι πρόκληση για τον Ράσελ που στις 12 Νοεμβρίου γίνεται 30 ετών και κοιτώντας στον παρελθόν ο μοναδικός που έχει καταφέρει να κάνει πάνω 61 triple double μετά τα 30 είναι ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν.

Ο Ουέστμπρουκ βρίσκεται 81 triple doubles μακρυά από το να περάσει στο πάνθεον του ΝΒΑ.

 

NBA Τελευταία Νέα