Ο Κριστιάνο παραμένει η ακριβότερη μεταγραφή (pic)

Ο Κριστιάνο παραμένει η ακριβότερη μεταγραφή (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κριστιάνο παραμένει η ακριβότερη μεταγραφή (pic)

bet365

Τα δημοσιεύματα για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου συνεχίζονται, με τους Ισπανούς να φέρνουν σήμερα στο φως λεπτομέρεια από τη συμφωνία που έκανε τον Κριστιάνο Ρονάλντο την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία παρά τις... διαρροές για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Η δημοφιλής, πλέον, ιστοσελίδα «Football Leaks» που πρόσφατα δημοσίευσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η μεταγραφή του Ουαλού άσου από την Τότεναμ στη Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε κοντά στα 100 εκατ.ευρώ παρά τους ισχυρισμούς των δύο ομάδων για τα 91 εκατομμύρια, πήρε την... απάντηση από τη «Marca».

Το ισπανικό Μέσο, στο σημερινό του πρωτοσέλιδο δηλώνει ότι η μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «μερένχες», πίσω στο 2009, δεν έχει ξεπεραστεί σε κόστος από καμία άλλη μετακίνηση τα τελευταία 6,5 χρόνια, αφού η τιμή έφτασε μέχρι και τα 104,7 εκατ.ευρώ.

Βάσει του ρεπορτάζ των Ισπανών, αν και το αρχικό ποσό ήταν στα 96,9 εκατ.ευρώ, αυτό ανήλθε μέχρι και τα 104,7 λόγω της συμφωνίας για αποπληρωμή σε τρεις δόσεις.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα