Πρωταθλήτρια εσόδων η Ρεάλ, πατάει... γκάζι η Γιουνάιτεντ (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Πρωταθλήτρια εσόδων η Ρεάλ, πατάει... γκάζι η Γιουνάιτεντ (pic)

bet365

Η Deloitte έχρισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... φαβορί για να βρεθεί στην κορυφή της Football Money League για την τρέχουσα σεζόν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια στα έσοδα για την περασμένη αγωνιστική περίοδο!

Η γνωστή εταιρεία οικονομικών αναλύσεων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που αντιστοιχούν στη σεζόν 2014-2015 όσον αφορά το Football Money League βάσει των εσόδων που κατέγραψαν οι ποδοσφαιρικές ομάδες και στην κορυφή της λίστας βρέθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης που είχε να παρουσιάσει 577 εκατ.ευρώ.

Δεύτερη στη σχετική κατάταξη ήταν η Μπαρτσελόνα με τα 560,8 εκατ.ευρώ και τρίτη, έχοντας υποχωρήσει κατά μια θέση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 519,5 εκατ.ευρώ.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της Deloitte, οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορούν για την τρέχουσα σεζόν, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν στην έναρξη του επόμενου έτους, να αναρριχηθούν στην κορυφή!

Το τρομερό «deal» της Πρέμιερ Λιγκ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και η χορηγία που έχει συνάψει η ομάδα του Μάντσεστερ με την Adidas έναντι ποσού – μαμούθ, μπορούν να βελτιώσουν τρομερά τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου σε αντίθεση με την προ διετίας κατάσταση όταν και είχε αναλάβει ο Μόγιες και χάθηκαν τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια»...

 

Τελευταία Νέα