Αρχές Μαρτίου η Μίλαν περνάει στους Κινέζους!

Αρχές Μαρτίου η Μίλαν περνάει στους Κινέζους!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αρχές Μαρτίου η Μίλαν περνάει στους Κινέζους!

bet365

Το απίστευτα ιστορικά deal για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Μίλαν στους Κινέζους επενδυτές αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά τις πρώτες μέρες του Μαρτίου.

Μπορεί οι συζητήσεις με τους Κινέζους να ξεκίνησαν στις αρχές του 2016, αλλά η άδεια από το Πεκίνο άργησε αρκετά και έτσι ακόμη επισήμως η Μίλαν είναι στα χέρια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ωστόσο, ο «καβαλιέρε» μετράει τις τελευταίες του μέρες στον προεδρικό θώκο των «ροσονέρι», μιας και στις 3 Μαρτίου αναμένεται να ολοκληρωθεί το ιστορικό deal.

Η ομάδα του Μιλάνου, από τον άλλο μήνα θα αλλάξει διοίκηση και θα ανήκει πια στην Sino-Europe Sports Investment Management Changxing (SES), που έχει τη στήριξη της Xaixa Bank και της Yonghong Li. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα λέγονται στην ασιατική χώρα αυτή θα είναι η μεγαλύτερη επενδυτική κίνηση των Κινέζων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Πόρτο - Γιουβέντους με επιστροφή, αν ο Ντιμπάλα σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Το ποσό θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η ιστορική αυτή συμφωνία ανέρχεται στα 740.000.000 ευρώ και μέσα σ΄αυτό είναι και τα 220.000.000 ευρώ που αφορούν χρέη της ομάδας, ενώ αναμένεται να δοθεί το ποσό των 100.000.000 ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα