Πανδαισία από γκολ, αλλά ποιο είναι το... best; (pics)

Μιχάλης Τσαμπάς
Πανδαισία από γκολ, αλλά ποιο είναι το... best; (pics)

bet365

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ άρχισε... Το party των χρωμάτων, των γκολ, των φάσεων, των συγκινήσεων, των αστέρων θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τον Μάιο και τα εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον πλανήτη έχουν πάρει... θέση για να απολαύσουν κάθε στιγμή που φαντάζει μοναδική.

Champions League χωρίς Nissan όμως δεν υπάρχει. Η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία είναι πάλι εδώ και... παίζει μπάλα στο γήπεδο του Gazzetta.gr. Η σέντρα γίνεται σήμερα, δίνεται η πρώτη πάσα στους αναγνώστες και αυτοί καλούνται να κάνουν ένα άψογο κοντρόλ και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα. Η διαδικασία είναι απλή και γνωστή από τις περασμένες σεζόν.

Κάθε αγωνιστική τα 5 καλύτερα γκολ που μπαίνουν στην... σεντονάτη διοργάνωση είναι προς ψηφοφορία στην κάλπη της Nissan. Εσείς ψηφίζετε το κατά την γνώμη σας εντυπωσιακότερο, συμμετέχετε αυτομάτως στην κλήρωση και κερδίζετε! Τόσα απλά, τόσο εύκολα, τόσο συναρπαστικά... Στο μόνο που θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες είναι στην επιλογή των γκολ. Η 2η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είχε πολλά γκολ και τα περισσότερα εντυπωσιακά. Βρήκαμε τα 5 καλύτερα που καλείστε να ψηφίσετε και να αναδείξετε τοbest goal of the week!

KEBIN NTE MΠΡΟΙΝΕ (Μάντσεστερ Σίτι-Σαχτάρ 2-0)

Το παιδί θαύμα του βελγικού ποδοσφαίρου και της Σίτι απέδειξε για πολλοστή φορά γιατί είναι ένα από τα πιο... καυτά ονόματα της διοργάνωσης. Υποδέχθηκε άψογα την μπάλα 2-3 μέτρα έξω από την περιοχή της Σαχτάρ και με ένα δυνατό και τεχνικό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον κίπερ των Ουκρανών. Η μπάλα στο παραθυράκι και ένα από τα πιο όμορφα γκολ της 2ης αγωνιστικής είναι γεγονός. Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να μην έχει πολλούς οπαδούς στην χώρα μας, αλλά κάθε ποδοσφαιρόφιλος θαυμάζει ένα τέτοιο γκολ και φυσικά το ψηφίζει!

ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΪΛ (Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3)

Η Ρεάλ Μαδρίτης με φόρα και φέτος για μια ακόμη κούπα, καλπάζει στον όμιλο. Έκανε... βόλτα στη Γερμανία αφού δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει της Ντόρτμουντ με τον Γκάρεθ Μπέιλ να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ που δεδομένα θα είχε θέση στην λίστα με τα καλύτερα, αλλά θα έχει θέση και στην... κάλπη της Nissan! Ο Καρβαχάλ με μια σέντρα λουκούμι βρίσκει το πόδι του Ουαλλού. Αυτός κάνει το... μαγικό άγγιγμα και όλα τα άλλα είναι ιστορία. Ένα πραγματικά υπέροχο γκολ που αξίζει να το δεις και να το ξαναδείς και να το ξαναδείς!

ΦΕΡΝΑΝΤΟ (Σπάρτακ Μόσχας-Λίβερπουλ 1-1)

Ούτε στην 2η αγωνιστική των ομίλων η Λίβερπουλ κατάφερε να γευτεί την χαρά της νίκης και εν πολλοίς μπαίνει σε κίνδυνο η υπόθεση πρόκριση στην φάση των «16». Οι Άγγλοι... κόλλησαν και στη Μόσχα κόντρα στην Σπαρτάκ και βασικός... υπεύθυνος της βαθμολογικής γκέλας είναι ο Φερνάντο. Ένα εξαιρετικό φάουλ, η μπάλα πήρε καταπληκτική τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα της Λίβερπουλ. Μαγική εκτέλεση που δεν την χορταίνεις και φυσικά την στηρίζεις και όσο αφορά το Νο1!

ENTIΣON KABANI (Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου 3-0)

Η Παρί το καλοκαίρι που πέρασε ξόδεψε... όλα τα χρήματα του πλανήτη. Πήρε Νεϊμάρ, πήρε Μπαμπέ, πήρε Ντάνι Άλβες. Στόχος της είναι φυσικά να πατήσει την κορυφή της Ευρώπης και να φτάσει στην κατάκτηση της κούπας. Όμως όσο λάμψη κι αν δίνουν όλοι οι παραπάνω, ο Έντισον Καβάνι θα είναι πάντα ένας μεγάλος πρωταγωνιστής. Ένας killer των αντίπαλων εστιών. Ο άνθρωπος γκολ. Το απέδειξε και κόντρα στην Μπάγερν στο ευρύ 3-0 των Γάλλων. Πήρε μια εξαιρετική πάσα από τον Μπαμπέ και από την γραμμή της μεγάλης περιοχής με ένα εξαιρετικό πλασέ πέτυχε ακόμη μια γκολάρα. Είναι δυνατό να το δεις και να μη το ψηφίσεις;

ΣΚΟΤ ΣΙΝΚΛΕΡ (Άντερλεχτ-Σέλτικ 0-3)

Η Σέλτικ έκανε παρέλαση στις Βρυξέλλες και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σκωτσέζοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι από τους Βέλγους κι έφτασαν εύκολα σε αυτό το ευρύ και εντυπωσιακό 3-0! Όμως εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το γκολ του Σινκλέρ. Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Άγγλου διεθνή και απίθανο τελείωμα. Δικαιλογημένα βρήκε μια θέση στην top 5άδα!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα