Ο Μπατίστα και η αλλαγή θέσης του Τσεβά

Ο Μπατίστα και η αλλαγή θέσης του Τσεβά

Γράφει ο... Αετός!
Ο Μπατίστα και η αλλαγή θέσης του Τσεβά

bet365

Η εκτελεστική δεινότητα του Βασίλη Τσεβά πλέον αναγνωρίζεται από όλους τους συμπαίκτες του, ωστόσο αν ο Ντανιέλ Μπατίστα δεν τον έβαζε να παίξει στην επίθεση πιθανότατα πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά...

Ο Τσεβάς βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες, μετά το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Ηλυσιακό. Ο 18χρονος απολαμβάνει τη μπάλα ως επιθετικός και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον, ωστόσο, αν στο δρόμο του δεν βρισκόταν ο Ντανιέλ Μπατίστα, τα πράγματα ενδεχομένως να εξελίσσονταν αλλιώς. Όπως αναφέρει το Goal, ο πρώην προπονητής της ομάδας Νέων ήταν εκείνος που είδε τα προσόντα του και τον καθιέρωση στη θέση του σέντερ φορ.

Στα πέντε χρόνια που βρισκόταν στις ακαδημίες της Ένωσης αγωνιζόταν ως στόπερ, αμυντικό χαφ και αριστερό μπακ, ενώ πέρυσι δεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βλάχου. Ο Μπατίστα είδε την ικανότητά του στα τελειώματα, στο κεφάλι και στα κλεψίματα, ενώ διέγνωσε ότι η τακτική του απειθαρχία μπορεί να «κρυφτεί» πιο εύκολα αν παίζει στην επίθεση. Έτσι, ο Τσεβάς πέρυσι σημείωσε 13 γκολ και φέτος έκανε το βήμα για την πρώτη ομάδα, πετυχαίνοντας, μάλιστα και το γκολ της λύτρωσης με τον Ηλυσιακό!

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα