Λιονέλ Μέσι: Ο Mr. χατ-τρικ των... αστεριών! (vids)

Λιονέλ Μέσι: Ο Mr. χατ-τρικ των... αστεριών! (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Λιονέλ Μέσι: Ο Mr. χατ-τρικ των... αστεριών! (vids)

bet365

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σημείωσε χατ-τρικ ο Μέσι; Ποιους ξεπέρασε; Πόσες φορές έχει σημειώσει πάνω από τρία γκολ; Οι απαντήσεις στο gazzetta.gr.

Η Μπαρτσελόνα... διέσυρε την Σέλτικ με 7-0, με το Νεϊμάρ να σταματάει στις 4 ασίστ και τον Λιονέλ Μέσι να σημειώνει χατ-τρικ.

O Αργεντινός, σημείωσε για 6η φορά σε αγώνα Champions League τρία γκολ σε ένα ματς και άφησε πίσω του τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης: Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλφρέδο Ντι Στέφανο και Φέρεντς Πούσκας.

Μάλιστα, το πρώτο του τέρμα σημειώθηκε μόλις στο 3', με τον Αργεντινό να σκοράρει γρηγορότερα από κάθε άλλη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και με το δεύτερό του τέρμα να έρχεται στο 27', πανηγύρισε δύο γκολ επίσης πιο γρήγορα από ποτέ.

Βέβαια, η Σέλτικ ήταν η πρώτη ομάδα που ο Μέσι πέτυχε πάνω από ένα τέρμα στο Champions League. Αυτό είχε συμβεί στη φάση των «16» στις 20/2 του 2016 όταν η Μπαρτσελόνα έφυγε από τη Γλασκώβη με τη νίκη (3-2).

Η πρώτη φορά που ο Μέσι πέτυχε χατ-τρικ ή μάλλον καρέ ήταν στις 6/4 του 2010 όταν η Μπάρτσα «διέλυσε την Άρσεναλ με 4-1. Και τα τέσσερα τέρματα είχαν την υπογραφή του.

Την 1/11 του 2011, η Μπάρτσα νικάει την Βικτόρι Πλζεν 4-0 εκτός έδρας με τον Λίο να σημειώνει χατ-τρικ, ενώ για τη φάση των «16», απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν σημειώνει πέντε (!) γκολ σε ακόμη μια 7άρα της ομάδας του (7-1) στο «Καμπ Νόου».

Απέναντι στον Άγιαξ στις 18/9/2013, πετυχαίνει το δεύτερό του χατ-τρικ, με τους «μπλαουγκράνα» στην πρεμιέρα των τότε ομίλων να νικούν με 4-0, ενώ ο ΑΠΟΕΛ την επόμενη σεζόν (25/11/2014) αποτελεί το τελευταίο «θύμα» του Αργεντινού, που... κέρασε με τρία γκολ, στο εκτός έδρας 4-0.

Να πούμε επίσης, πως αυτή ήταν η 12η σεζόν που σκοράρει στο θεσμό των αστεριών ο Λίο. Οι μόνοι που τον ξεπερνούν στη σχετική λίστα είναι οι Γκιγκς και Ραούλ. Ο Ουαλός έχει βρει δίχτυα σε 16 σεζόν, ενώ ο Ισπανός θρύλος της «βασίλισσας» σε 15.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα