Μόνιμα... νικητής ο Τσεχ κόντρα στον Μέσι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μόνιμα... νικητής ο Τσεχ κόντρα στον Μέσι (vid)

bet365

Η... Αχίλλειος πτέρνα του Λιονέλ Μέσι, ακούει στ' όνομα Πετρ Τσεχ. Οπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, ο πορτιέρο της Άρσεναλ, είναι ο άνθρωπος που ο Αργεντινός «μάγος» της Μπαρτσελόνα παραδέχεται ότι του κάνει τη ζωή δύσκολη!

Πρώτα απ' όλα, το... φαινόμενο Πετρ Τσεχ είναι από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους η λονδρέζικη ομάδα διεκδικεί τον φετινό τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ και θα είναι από αυτούς που θα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο αν τελικά οι «κανονιέρηδες» τα καταφέρουν.

Αφήνοντας, όμως, προς το παρόν στην άκρη τα της Αγγλίας, ο έμπειρος πορτιέρο βρίσκεται γι' ακόμα μια φορά αντιμέτωπος με τον Λιονέλ Μέσι στη φετινή φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Αρσεναλ με την Μπαρτσελόνα.

Κόντρα στον βραχύσωμο «μάγο», μπορεί να υπερηφανεύεται ότι βγαίνει συνεχώς νικητής!

Έχει μετρήσει δύο προκρίσεις (2005, 2012) στις αναμετρήσεις μεταξύ των Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, όμως μόλις μια είναι στις προσωπικές του «κόντρες» με τον Μέσι μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, όντας μέλος των «μπλε».

Σε κανένα από τα μεταξύ τους ματς, δεν είχε μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του έπειτα από προσπάθεια του Αργεντινού!

Το τελευταίο περιστατικό πριν από το αποψινό ματς, αλλά και τη ρεβάνς που θα γίνει στο «Καμπ Νου» για φέτος στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν το 2012, στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η εμφάνιση του 33χρονου γκολκίπερ το βράδυ της 24ης Απρίλη, που έστειλε την Τσέλσι με δραματικό τρόπο στον μεγάλο τελικό, επιστρέφοντας από 2-0 σε 2-2 με γκολ του Τόρες στο φινάλε και με δέκα παίκτες από το πρώτο μέρος, ήταν από τις καλύτερες του νυν τερματοφύλακα των «κανονιέρηδων» στην Ευρώπη. Ο Μέσι, είχε αστοχήσει ακόμα και σε πέναλτι απέναντί του, έχοντας δύο δοκάρια...

Τα παιχνίδια ανάμεσα σε Τσεχ και Μέσι:

22/2/2006 Τσέλσι – Μπαρτσελόνα 1-2

7/3/2006 Μπαρτσελόνα – Τσέλσι 1-1

28/4/2009 Μπαρτσελόνα – Τσέλσι 0-0

6/5/2009 Τσέλσι – Μπαρτσελόνα 1-1

18/4/2012 Τσέλσι – Μπαρτσελόνα 1-0

24/4/2012 Μπαρτσελόνα – Τσέλσι 2-2

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα