Ο Τζέιμς Φελντέιν κάνει τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό (pics)

Ο Τζέιμς Φελντέιν κάνει τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό (pics)

Φάνης Παναγιώτου
Ο Τζέιμς Φελντέιν κάνει τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό (pics)
Ο Τζέιμς Φελντέιν ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρσίγιακα και το gazzetta.gr παρουσιάζει με πίνακες πως πρόκειται για τον κορυφαίο ξένο γκαρντ των “πράσινων” την τελευταία τριετία!

Έχοντας ήδη γνωρίσει 4 ήττες σε 6 αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός μπήκε στο αεροπλάνο για την Τουρκία έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Το ματς με την Καρσίγιακα δεν ήταν εύκολο, ωστόσο ο Τζέιμς Φελντέιν ήταν εκεί κι έδωσε πολύτιμες λύσεις για το “Τριφύλλι”.

Ναι, ο Νικ Καλάθης έβαλε το καθοριστικό σουτ, ωστόσο Φελντέιν ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά. Έμεινε στο παρκέ για 30:15, έβαλε 17 πόντους, κατέβασε 7 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα κι υπέπεσε μόλις σε 1 λάθος! Εξαιρετικός.

Θα επιστρέψει στην κορυφή της Basket League ο Παναθηναϊκός; Σε απόδοση 1.85 στη Sportingbet να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα το «τριφύλλι».

Πρέπει, όμως, να μας κάνει… εντύπωση η εμφάνιση του Δομινικανού; Αρνητική είναι η απάντηση, καθώς ο Φελντέιν έχει αποδειχθεί “λίρα 100”! Αποκτήθηκε, προκειμένου να δώσει μερικές λύσεις μέχρι να επιστρέψει ο Νίκος Παππάς, ωστόσο έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστής του φετινού Παναθηναϊκού.

Ο Φελντέιν έχει δικαιώσει και με το παραπάνω όσους τον πίστεψαν κι είναι ο καλύτερος ξένος γκαρντ του Παναθηναϊκού στη… μετά-Ομπράντοβιτς εποχή. Θέλετε αριθμούς;

Το gazzetta.gr παρουσιάζει:

Σεζόν 2012-13

Σεζόν 2013-14

Σεζόν 2014-15

Πηγή αριθμών: Euroleague.net