«"Μαφία" το Σαν Αντόνιο, "Νονός" ο Πόποβιτς!» (pics)

«"Μαφία" το Σαν Αντόνιο, "Νονός" ο Πόποβιτς!» (pics)

Νίκος Καρφής
«"Μαφία" το Σαν Αντόνιο, "Νονός" ο Πόποβιτς!» (pics)

bet365

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό κείμενο του Βleacher Report ανώτατο στέλεχος ομάδας της Ανατολής, αποκάλεσε «Μαφία» το Σαν Αντόνιο και «Νονό» τον Γκρεγκ Πόποβιτς, τονίζοντας πως ο Καουάι Λέοναρντ δεν γινόταν να βρει το δίκιο του στο περσινό... σίριαλ.

Φοβερή εκκίνηση έχουν κάνει οι Ράπτορς τη φετινή σεζόν και η εξήγηση για αυτό έχει ονοματεπώνυμο. Καουάι Λέοναρντ!

Έχει δώσει νέο... αέρα στην ομάδα του Τορόντο και πλέον η σκέψη που στριφογυρίζει στο μυαλό των φιλάθλων, αλλά και των ιθυνόντων των Καναδών, είναι αν θα μείνει και μετά το καλοκαίρι του 2019.

Η περσινή σεζόν ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας του, αφού τα... έσπασε με το Σαν Αντόνιο και πολλοί τον κατηγόρησαν πως έχει δραματοποιήσει την κατάσταση με τον τραυματισμό του. Ο ίδιος είχε παράπονο από τον τρόπο που του φέρθηκαν τα σπιρούνια στην περίοδο αποθεραπείας τους, αφού θεωρούσε πως οι σχέσεις τους είχαν... ψυχρανθεί.

Πλέον έρχεται το Bleacher Report με κείμενο του να αναφέρει πως ανώτατο στέλεχος ομάδας της Ανατολής, αποκάλεσε «Μαφία» το Σαν Αντόνιο και «Νονό» τον Γκρεγκ Πόποβιτς, τονίζοντας πως δεν γινόταν να τα βάλει με τους Σπερς και τον... Νονό Γκρεγκ Πόποβιτς.

«Η... μαφιά του Σαν Αντόνιο είναι αληθινή, Όταν ο Νονός (Godfather) μιλάει, τότε δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Είναι το καλύτερο παιδί στον κόσμο ο Λέοναρντ. Έχει γλυκιά καρδιά και καθόλου θυμό μέσα σου», τονίζει.

Πέρυσι έπαιξε μόλις σε 9 ματς και πολλά δημοσιεύματα έριχναν τα καρφιά τους για τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Όλη αυτή η κατάσταση τον τάραξε και έκανε πολλούς να αμφισβητούν ακόμα και την αξία του.

«Δουλεύει σκληρά και είναι πολύ καλό τύπος», αναφέρει ο προπονητής των Καναδών, Νικ Νερς.

Από την πλευρά του ο Κάιλ Λάουρι μπορεί να έχασε τον κολλητό του, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν στην ανταλλαγή με τον Λέοναρντ, ωστόσο έχει να πει μόνο καλά λόγια για το «Klaw».

«Είναι καλός τύπος, εξαιρετικός άνθρωπος με χιούμορ. Και μιλάει συνεχώς με τους συμπαίκτες του, νοιάζεται για αυτούς»

Ο Πόποβιτς θέλησε να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα, όμως το γυαλί είχε ραγίσει και δεν γινόταν να ξανακολλήσει. Ο Λέοναρντ έφυγε για το Τορόντο, με τον ΝτεΡόζαν να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο,

Ο παλιός παίκτης των Κινγκς, Νταγκ Κρίστι αναφέρει: «Σκοράρει πολύ πολύ εύκολα 25 πόντους και δείχνει απόλυτα ήρεμος στο παιχνίδι.

Ότι και να κάνει φέτος με τους Ράπτορς, τα μυστήρια με το τι ακριβώς έγινε στους Σπερς πάντα θα υπάρχουν, ενώ δεν υπάρχει άτομο που να γνωρίζει σε ποια ομάδα θα παίζει μετά το καλοκαίρι.

Η υπόθεση του Λέοναρντ έχει πολλές ομοιότητες με εκείνη του Μπάτλερ. Και οι δύο ήθελαν να φύγουν από τις ομάδες τους, αλλά ο τρόπος που επέλεξαν να κινηθούν ήταν διαφορετικός.

«Ο Μπάτλερ ήταν σαν να έλεγε «αφήστε να φύγω τώρα», ενώ ο Καουάι δεν μιλούσε συνέχεια στα media. Πρέπει να δούμε πως έχει η κατάσταση. Το Σαν Αντόνιο τα έκανε μαντάρα στην υπόθεση του», τονίζει ο υπεύθυνος της ανατολικής ομάδας που αναφέραμε και παραπάνω

Ο Λέοναρντ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες σε άμυνα και επίθεση στη λίγκα και σίγουρα ένας εκ των σπουδαιότερων two-way players. Aπίστευτος επαγγελματίας, προσηλωμένος στο στόχο. Δεν ξεφεύγει ποτέ στο παρκέ, δεν συμμετέχει σε καβγάδες και συγκρούσεις μέσα στο γήπεδο. Είναι σαν ένα ρομπότ που τα κάνει όλα σωστά και δεν επηρεάζεται από τίποτα.

Μεγάλο ρόλο παίζει η γνώμη του ανθρώπου που είναι το Νο.2 στην ομάδα πίσω από τον Λέοναρντ, δηλαδή του Κάιλ Λάουρι και ειδικά η ατάκα που ακολουθεί. Ο Κάιλ... πληγώθηκε πολύ με την αποχώρηση του κολλητού του, ΝτεΡόζαν, ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Λέοναρντ. «Ο τύπος φαίνεται είναι το κάτι άλλο», φέρεται να έχει πει για τον «Klaw» σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα.

Η αρμονική συνύπαρξη αυτών των δύο μπορεί να οδηγήσει τους Ράπτορς στους τελικούς. To Tορόντο θέλει να... ξορκίσει την κατάρα, αφού ποτέ στην ιστορία του δεν έχει ζήσει τη μαγεία των τελικών του ΝΒΑ.

Ο Λέοναρντ έχει αναγεννηθεί στους Ράπτορς και τα όσα κάνει μέσα στο παρκέ, κάνουν την ομάδα του καλύτερη. Έχει βοηθήσει και έχει βοηθηθεί από τους Ράπτορς στους οποίους δείχνει και πάλι τον εκπληκτικό παίκτη που θαυμάσαμε στα πρωταθληματικά χρόνια των Σπερς.

Ελεύθερος από την «Μαφία» του Σαν Αντόνιο και μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Να οδηγήσει τους losers Ράπτορς (ποτέ δεν έχουν εμφανιστεί σε τελικό) στην Γη της Επαγγελίας.

 

NBA Τελευταία Νέα