Λόνζο Μπολ: Ένας διάττων αστέρας με προβληματική ζωή! (pics & vids)

Λόνζο Μπολ: Ένας διάττων αστέρας με προβληματική ζωή! (pics & vids)

Κάτια Πετροπούλου
Λόνζο Μπολ: Ένας διάττων αστέρας με προβληματική ζωή! (pics & vids)

bet365

Ο Λόνζο Μπολ μπορεί να θεωρείται ακόμα ένα από τα μεγάλα ταλέντα στο ΝΒΑ, αλλά υπάρχουν αρκετοί λόγοι που τον κρατούν... απασχολημένο εκτός παρκέ και δημιουργούν ταραχή στην ζωή του. Το gazzetta.gr τους παρουσιάζει.

Στα πρώτα βήματα της καριέρας του, ο Λόνζο Μπολ ήταν ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης.

Φορώντας την φανέλα του UCLA το 2016-17, ο 19χρονος τότε γκαρντ, έκανε μια πολύ καλή σεζόν (14.0π., 6.0ρ.) με ρεκόρ σε ασίστ στο NCAA (7.6μ.ό.), και η ομάδα του (Bruins) είχε μία από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Πήρε βραβεία (MVP στο Wooden Tournament, Wayman Tisdale Award), λίγους μήνες αργότερα επελέγη στο Νο.2 του draft του 2017 από τους Λέικερς και όλα έδειχναν πως το μέλλον τού ανήκει.

Η ζωή, όμως, ενός ανερχόμενου ταλέντου δεν γίνεται να μην είναι και... ταραχώδης. Εντάξει, αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά όταν έχεις για πατέρα τον ΛαΒαρ Μπολ, τότε τα πράγματα είναι σκούρα.

Κανονικά, δουλειά ενός παίκτη είναι να ασχολείται μόνο με το μπάσκετ, λένε, Αλλά υπάρχουν κι άλλα... προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει.

Ένας πατέρας με μυαλά πάνω από το... κεφάλι!

Είναι τύπος που τού αρέσει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Τα καμώματά του τόσα, που χάνεις το λογαριασμό αν μετρήσεις. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί έλεγε πως θα είχε σε «μονό» τον Μάικλ Τζόρνταν ή τον Σακίλ Ο' Νιλ, ενώ τόνιζε ο Λόνζο είναι καλύτερος από τον Στεφ Κάρι ή από οποιονδήποτε άλλον σταρ του ΝΒΑ.

Δημιούργησε την εταιρεία «Big Baller Brand» με την φιλοδοξία να την κάνει καλύτερη και πιο ισχυρή από τους «κολοσσούς» Nike και Adidas, ενώ δεν δίστασε να πάρει τα άλλα δυο παιδιά του, ΛιΆντζελο και ΛαΜέλο, μετά το σκάνδαλο στην Κίνα, και να τα πάει στην Λιθουανία.

Εκεί, προκάλεσε εκ νέου με όσα έκανε στην Βιτάουτας. Υποτίθεται ότι χρηματοδότησε την ομάδα, την βοήθησε να βγει από χρέη και έκανε δωρεές, αλλά σύμφωνα με τα όσα βγήκαν στη... φόρα αργότερα, μόνο αυτά δεν έκανε.

Μέσα σε όλα αυτά, δημιουργήθηκε και το ριάλιτι «Big Baller Family» και η οικογένεια Μπολ, ως άλλη... Καρντάσιαν, μοιραζόταν στιγμές από την καθημερινή της ζωή με το κοινό του facebook. Στην αρχή οι κριτικές ήταν καλές, προς έκπληξη πολλών, καθώς ανέφεραν πως δείχνει «αληθινές στιγμές» και όχι «στημένες», όπως των Καρντάσιαν.

Το αυτόγραφο και τα παπούτσια πολλών... δολαρίων!

Ο Λόνζο είχε δείξει να μην ενδιαφέρεται για όλα αυτά, αφού είχε υποστηρίξει ακόμα και σε συνεντεύξεις του πως όσα κάνει ο πατέρας του τού είναι αδιάφορα, αρκεί να μην επηρεάζουν αυτόν.

Βέβαια, το να χρεώνεις το... αυτόγραφό σου $199 σε απλούς θαυμαστές σου δεν ξέρουμε πόσο «φυσιολογικό» είναι. Δεν νομίζουμε να το κάνει ο ίδιος ο Κάρι δηλαδή. Αυτό έγινε στο προηγούμενο All-Star Weekend. Κι όχι μόνο... Αν ήθελες και υπογραφή πάνω σε αντικείμενο, έδινες και $10 παραπάνω.

Πριν, όμως, από αυτό, ο Λόνζο είχε λανσάρει και το νέο του παπούτσι «ΖΟ2», φυσικά φτιαγμένο από την οικογενειακή επιχείρηση. Η τιμή εξωφρενική για rookie: $495! Το... αστείο είναι ότι επικράτησε τέτοιος πανικός και το παπούτσι ξεπούλησε μέσα σε λίγο καιρό! Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στις ΗΠΑ.

Ακόμα και οι παντόφλες του κόστιζαν περισσότερο από ένα ζευγάρι «Jordan»: $200!

Μουσικές ανησυχίες

Και μιας κι έγινε αναφορά στα παπούτσια του, ο Λόνζο είναι τόσο... μπροστά, που έβγαλε και τραγούδι γι' αυτά, με ομώνυμο τίτλο!

Οκ, αρκετοί ΝΒΑers έχουν επιχειρήσει να κάνουν και... στροφή στο τραγούδι, αλλά ο Λόνζο φαίνεται πως βιάζεται να τα ζήσει όλα από μικρός (Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν θα γίνεις ποτέ).

Το πρώτο τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει λεγόταν «Melo Ball 1» και ήταν ένα tribute στον αδερφό του.Στις 15 Φεβρουαρίου 2018 κυκλοφόρησε και το πρώτο του άλμπουμ «Born 2 Ball». Ναι, η εταιρεία πάλι δικιά τους... Για την ακρίβεια, ανήκει σε έναν φίλο του πατέρα του, «Big Baller Group». Πάντως, κατάφερε να ανέβει στο Νο.42 του Billboard's Independent Albums.

Τώρα ετοιμάζεται για νέο σινγκλ μαζί με τους Λανς Στέφενσον και Τζαβέιλ ΜακΓκι!

Μία σχέση ετών σε επεισοδιακό χωρισμό

Ο Λόνζο ήταν ένας άνθρωπος που κρατούσε την προσωπική του ζωή κρυφή. Τουλάχιστον, μέχρι να βγει στον «αέρα» το ριάλιτι σόου της οικογένειας. Ο 21χρονος παίκτης διατηρούσε σχέση από το High School ακόμα με την εντυπωσιακή Ντενίζ. Μάλιστα, περίμεναν και τον ερχομό του παιδιού τους πριν από λίγους μήνες. Ωστόσο, με την γέννησή του ήρθε και το «μπαμ»: Το ζευγάρι χώρισε, ένα μόλις μήνα μετά το χαρμόσυνο γεγονός

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει βρει... αλλού την αγάπη.

Την ίδια στιγμή, η πρώην πια σύντροφός του δήλωσε πως θα κυκλοφορήσει βιβλίο με τα «άπλυτα» της οικογένειας Μπολ στην φόρα, ενώ «τρέχει» τον Λόνζο στα δικαστήρια και όπως ισχυρίζονται διάφορα μέσα ενημέρωσης, μπορεί να του πάρει μέχρι και $30.000 το μήνα!

Ένας τραυματισμός που τον... αποσυντόνισε

Ο απόφοιτος του UCLA δεν είχε να ανησυχεί μόνο για πράγματα εκτός παρκέ.

Ένας τραυματισμός, που τον ταλαιπώρησε σχεδόν όλη τη χρονιά, τον έθεσε νοκ άουτ το καλοκαίρι. Αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, να κάνει επέμβση στο γόνατο και μετά από αποθεραπείες, να μπει κανονικά στην preseason με τους Λέικερς.

Βέβαια, τα πράγματα ακόμα δεν έχουν... στρώσει.

Η χρονιά άρχισε με... airball, για το οποίο χλευάστηκε, ενώ ακόμα δείχνει να μην έχει βρει τον καλό του εαυτό.

Παρόλα αυτά, έχει την απόλυτη στήριξη του «Βασιλιά» ΛεΜπρόν και μένει να δούμε αν θα επανακάμψει στην κανονική διάρκεια του ΝΒΑ.

It’s about that time Young King . Let’s Get it, you was born for this moment!! #KingMe #ZO2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LeBron James (@kingjames) στις

Ο Λόνζο έχει πλέον μπροστά του πράγματα να αποδείξει. Όπως ότι η καλή - rookie - χρονιά που έκανε πέρυσι (10.2π., 7.2ασ., 6.9ρ.) δεν ήταν «πυροτέχνημα», αλλά εχέγγυο για περισσότερα. Με τους υπόλοιπους «μικρούς» των Λέικερς να δείχνουν ήδη πράγματα στην preseason, εκείνος έχει ακόμα κάποια... χιλιόμετρα να τρέξει. Έχοντας στον πλευρό του τον ΛεΜπρόν, ήρθε η ώρα να εστιάσει στο μπάσκετ και να αφήσει στην άκρη τα... δράματα. Αλλιώς, θα μιλάμε για ακόμα ένα χαμένο ταλέντο, που μπορούσε να κάνει πολλά, αλλά «χάθηκε» στην πορεία.

 

NBA Τελευταία Νέα