Οι μεγάλες βραδιές του Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Οι μεγάλες βραδιές του Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Δημήτρης Βέργος
Οι μεγάλες βραδιές του Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «έσπασε» το φράγμα των 100 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας στους «Μερένχες» το πάνω χέρι για την πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν, και το gazzetta.gr παρουσιάζει τις μεγάλες βραδιές που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ο ηγέτης της «Βασίλισσας».

Έχει κλείσει τα 33 και συνεχίζει να καταρρίπτει… φράγματα! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα δύο τέρματα που σημείωσε απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν έπιασε τα 101 γκολ στο Champions League με τη λευκή φανέλα και έκανε την ανατροπή για τη Ρεάλ, η οποία και με το γκολ του Μαρσέλο πήρε προβάδισμα για τα προημιτελικά. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σε ακόμα μία μεγάλη βραδιά για τη «Βασίλισσα» ήταν εκεί για να καθαρίσει και να βάλει τους «Μερένχες» σε τροχιά πρόκρισης.

Ο Ρονάλντο είναι ένας υπεραθλητής με φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς. Πολλά τα επιχειρήματα και των δύο στρατοπέδων ή για το αν είναι καλύτερος ή χειρότερος από το αντίπαλο δέος, τον διαστημικό Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, αν και τις περισσότερες φορές οι συγκρίσεις σε τέτοιο επίπεδο είναι παρωχημένες. Το σίγουρο είναι ότι ο CR7 έχει μιλήσει και… καθαρίσει για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές της. Κι αυτό το αποδεικνύουν τα στατιστικά που είναι αμείλικτα…

Πήγε να αποκλείσει μόνος του την Μπάγερν στα ημιτελικά

Τη σεζόν 2011-2012 οι Μαδριλένοι φεύγουν ηττημένοι από το Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν με 2-1, αλλά είναι «ζωντανοί» ενόψει της ρεβάνς του Σαντιάγο Μπερναμπέου. Εκεί ο Ρονάλντο σκοράρει δύο φορές μέσα στο πρώτο τέταρτο, το ματς πάει τελικά στην παράταση (2-1) και εκεί η Ρεάλ αποκλείεται στα πέναλτι.

Πέταξε εκτός την αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την αμέσως επόμενη σεζόν (2012-2013) η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκει στον δρόμο της στους 16 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα ιδιαίτερο ραντεβού για τον Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε. Η ρεβάνς στο Όλντ Τράφορντ δεν πάει καλά για τη Ρεάλ, αλλά μετά την ισοφάριση του Μόντριτς, ο Ρονάλντο είναι αυτός που με προβολή σκοράρει και δίνει την πρόκριση (1-2), βγάζοντας νοκ-άουτ τη Γιουνάιτεντ.

Το χατ-τρικ της ανατροπής απέναντι στη Βόλφσμπουργκ

Τη σεζόν 2015-2016 η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στα προημιτελικά χάνοντας με 2-0 από τη Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία. Η βαριά φανέλα της όμως μιλάει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Για την ακρίβεια η κλάση του Ρονάλντο είναι αυτή που κάνει τη διαφορά καθώς το χατ-τρικ του Πορτογάλου ολοκληρώνει μια τρομερή ανατροπή (3-0) που στέλνει τη Ρεάλ στα ημιτελικά.

Πήρε το αίμα του πίσω μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν

Την περσινή σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκει ξανά στον δρόμο της την Μπάγερν, αυτή τη φορά στα προημιτελικά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να πάρει το αίμα του πίσω για τον αποκλεισμό του 2012 και τα καταφέρνει καθώς τα δύο δικά του τέρματα οδηγούν σε μεγάλη νίκη τους «Μερένχες» με 2-1 μέσα στην Allianz Arena.

Το χατ-τρικ της ρεβάνς - θρίλερ στη Μαδρίτη απέναντι στους Βαυαρούς

Μία εβδομάδα μετά η Μπάγερν Μονάχου βάζει τρομερά εμπόδια στη Ρεάλ Μαδρίτης και το δικό της 2-1 πάει το ματς στην παράταση. Ο Ρονάλντο ήδη έχει σκοράρει ένα, αλλά φυλάει τα καλύτερα όταν η μπάλα «καίει». Στην παράταση ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκοράρει άλλα δύο και κάνει χατ-τρικ οδηγώντας τη «Βασίλισσα» στα ημιτελικά, ενώ την πρόκριση κλειδώνει ο Ασένσιο για το τελικό 4-2.

Με νέο χατ-τρικ «σκότωσε» και τη συμπολίτισσα Ατλέτικο

Εκεί η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκει μπροστά της τη συμπολίτισσα Ατλέτικο που είχε πληγώσει στους τελικούς του 2014 και του 2016. Και στα ημιτελικά η «Βασίλισσα» είναι αυτή που θα χαμογελάσει με απόλυτο πρωταγωνιστή ποιον άλλο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Νέο χατ-τρικ σε μια ονειρική βραδιά για τον ίδιο που καθαρίζει την πρόκριση (3-0) σε δεύτερο σερί τελικό Champions League από το πρώτο ματς στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Τελείωσε και τη Γιουβέντους στον τελικό για το back to back και το δωδέκατο αστέρι

Στον τελικό του 2017 η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Γιουβέντους έχει τη μεγάλη ευκαιρία να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά δύο συνεχόμενες φορές το Champions League. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάει και εκείνη τη βραδιά του Ιούνη στο Κάρντιφ και με δύο δικά του γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης φτάνει στο επικό 4-1 και στη 12η ιστορική κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Και η βραδιά της ανατροπής κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν

Για να φτάσουμε στο χθεσινό 3-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν, σε ένα παιχνίδι που η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε να κυνηγήσει το σκορ, αλλά τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δηλώνει για άλλη μια μεγάλη βραδιά «παρών» και με τα δύο γκολ του να φέρνει τούμπα το ματς πριν ο Μαρσέλο δώσει στη Ρεάλ σαφές προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Παρίσι.

Реал Мадрид - ПСЖ. Обзор матча. Лига чемпионов от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα