Το Basketball Champions League κάνει τζάμπολ στα κανάλια Novasports!

Δήμος Μπουλούκος
Το Basketball Champions League κάνει τζάμπολ στα κανάλια Novasports!

bet365

Τα κανάλια Novasports υποδέχονται τη νέα μεγάλη διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, το Basketball Champions League!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το διήμερο Τρίτη 18 Οκτωβρίου και Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Helios Suns - Άρης, Rosa Radom-ΠΑΟΚ, καθώς και τις αναμετρήσεις Τσιμπόνα - Τενερίφη, Ντιναμό Σάσαρι - Ζιέλονα Γκόρα και Βαρέζε - Βιλερμπάν για την 1η αγωνιστική του Basketball Champions League.

H αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 19:30 στο Novasports3HD με τον αγώνα Τσιμπόνα – Τενερίφη σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 21:00 θα ακολουθήσει η εκτός έδρας πρεμιέρα του Άρη κόντρα στην Helios Suns στη Σλοβενία. Ο αγώνας θα προβληθεί από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Στις 21:30 το Novasports3HD θα δείξει τον αγώνα Ντιναμό Σάσαρι - Ζιέλονα Γκόρα σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.

Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 19:30 με τη μετάδοση του εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην πολωνική Rosa Radom από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής. Τέλος, στις 21:30 το Novasports2HD θα καλύψει το παιχνίδι Βαρέζε – Βιλερμπάν σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα