Πρεμιέρα για τη φετινή «Super EuroLeague» στα κανάλια Novasports!

Gazzetta team
Πρεμιέρα για τη φετινή «Super EuroLeague» στα κανάλια Novasports!
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και αύριο Παρασκευή 14 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Super EuroLeague» με το Γιώργο Συρίγο και την υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα.

Η πρεμιέρα της φετινής εκπομπής είναι σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 23:00 στο Novasports2HD και στο Web TV του Novasports.gr.

Καλεσμένος στο στούντιο της Nova στην Κάντζα θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ομάδας Ανδρών, Κώστας Μίσσας, o οποίος θα σχολιάσει την έναρξη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ. Παράλληλα, σε ζωντανή σύνδεση από τη Βαλένθια, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μαζί με τον απεσταλμένο των καναλιών Novasports Νικήτα Αυγουλή, θα σχολιάσει την πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ, ενώ θα αναφερθεί και στον αυριανό αγώνα της πρώην του ομάδας του, του Παναθηναϊκού Superfoods απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας. H συνέχεια είναι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 23:15 στο Novasports2HD και στο Web TV του Novasports.gr διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) με καλεσμένο τον παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα, Γιάννη Γιαννούλη που θα μιλήσει για όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο του μπάσκετ.

Κάθε εβδομάδα η αγωνιστική δράση της συναρπαστικής EuroLeague θα προβάλλεται και θα αναλύεται μέσα από την εκπομπή «Super EuroLeague» με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρα σχόλια και εκτιμήσεις από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports.

Eπίσης, αύριο Παρασκευή στις 15:00 θα γίνει και η συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη για την έναρξη συνεργασίας FIBA - Novasports για το Basketball Champions League με ΑΕΚ, ΑΡΗ, ΠΑΟΚ, παρουσία και του CEO της FIBA, Πατρίκ Κομνηνού.