Βέλγιο, το ακριβότερο ρόστερ του Euro 2016

Κώστας Ζάλιαρης
Βέλγιο, το ακριβότερο ρόστερ του Euro 2016

bet365

Η... συγκεκριμένη φουρνιά των Βέλγων διεθνών ποδοσφαιριστών, χαρακτηρίζεται από τέτοια ποιότητα που το ρόστερ της εθνικής ομάδας, είναι το ακριβότερο του Euro 2016!

Οι «κόκκινοι διάβολοι», έχουν ταξιδέψει στη Γαλλία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με 23άδα αξίας 406 εκατ. ευρώ, με ακριβότερη μεταγραφή ποδοσφαιριστή, αυτή του Κέβιν Ντε Μπρόινε στη Μάντσεστερ Σίτι, έναντι 70 εκατομμυρίων!

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν κατά σειρά από τη 2η θέση και μετά οι Γερμανοί, Άγγλοι, Γάλλοι και Ισπανοί.

Τα «πάντσερ», έχουν ρόστερ του οποίου η αξία φτάνει στα 337 εκατ.ευρώ με ακριβότερη μεταγραφή αυτή που είχε κάνει ο Μεσούτ Εζίλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Άρσεναλ, με κόστος 54 εκατομμυρίων.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Τα «τρία λιοντάρια» έχουν φτάσει σε αξία 241 εκατ.ευρώ με τον Στέρλινγκ, όταν μετακινήθηκε από τη Λίβερπουλ στη Μαν.Σίτι ν' αναγκάζει τους «πολίτες» να βγάλουν από τα ταμεία τους 56 εκατομμύρια.

Οι διοργανωτές, «τρικολόρ» με 233 εκατομμύρια στο ρόστερ τους και 54 εκατ.ευρώ τον Ελιακίμ Μανγκαλά ως ακριβότερη μεταγραφή, ενώ, την πεντάδα κλείνει η Ισπανία με τους διεθνείς, αξίας 225 εκατομμυρίων και τον Σεσκ Φάμπρεγας να έχει κοστίσει στην Τσέλσι 38 εκατομμύρια.

 

EURO Τελευταία Νέα