Ο Βασίλης Σπανούλης μιλάει αποκλειστικά στο Pick & Roll του ΟΤΕ TV

Ο Βασίλης Σπανούλης μιλάει αποκλειστικά στο Pick & Roll του ΟΤΕ TV

Gazzetta team
Ο Βασίλης Σπανούλης μιλάει αποκλειστικά στο Pick & Roll του ΟΤΕ TV
Πριν το τρίτο ματς, αυτό της Πέμπτης 26 Μαΐου (19.30, ΟΤΕ SPORT 4HD), η εκπομπή Pick & Roll (Τρίτη 24/5, 20.00, OTE SPORT 4HD) και ο Βασίλης Σκουντής θα μας θυμίσουν τα θαυμαστά πράγματα που απολαύσαμε στις δυο πρώτες συναντήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, με φόντο το τρόπαιο.

Οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν την αποκλειστική συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη στην κάμερα των καναλιών ΟΤΕ SPORT και στον Ρήγα Δάρδαλη, λίγα λεπτά μετά το buzzer beater του ΟΑΚΑ. Ποιο είναι, κατά τον αρχηγό του Ολυμπιακού, το “κέρδος” όσων έχουν συμβεί έως τώρα.

Επίσης:

· Ο Ματ Λοτζέσκι αποκαλύπτει ένα δύσκολο γεγονός που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πριν την έναρξη της σειράς και αφορούσε την οικογένεια του.

· Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, αμέσως μετά την αποθέωση που γνώρισε η αποστολή των “ερυθρόλευκων”, με την επιστροφή από το ΟΑΚΑ στον Πειραιά. Για ποιο λόγο δήλωσε “άναυδος” ο Ιταλός γκαρντ.

· Ο Κώστας Κατέβας… ανακρίνει τους Τζέιμς Φελντέιν και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

· Ακόμα, όλα όσα κατέγραψε η κάμερα των καναλιών ΟΤΕ SPORT το βράδυ της Κυριακής... και όσα “συνέλαβε” η παρακάμερα που υπήρχε στο break του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

Επίσης, στο Pick & Roll αυτής της Τρίτης, θα μάθουμε το παρασκήνιο του επεισοδιακού, δεύτερου μικρού τελικού, μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη, όπως το ανέδειξε ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.

Ο Μπάμπης Σαραντινάκης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και έζησε στον παλμό των 6.000 ανθρώπων που βρέθηκαν στο “Αλεξάνδρειο”, για να παρακολουθήσουν τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα. Τι δήλωσαν οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιαννούλης, αλλά και η Βούλα Πατουλίδου.

Και, φυσικά, θα ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στους τελικούς του ΝΒΑ, σε Δύση και Ανατολή, από τον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη.

Καλεσμένος στο στούντιο του ΟΤΕ TV θα είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και διεθνής, Δημήτρης Παπανικολάου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα