Κόκε, Ίσκο & Ζανέτι αποκλειστικά στο "UEFA Champions League: The Final" στον ΟΤΕ ΤV

Gazzetta team
Κόκε, Ίσκο & Ζανέτι αποκλειστικά στο "UEFA Champions League: The Final" στον ΟΤΕ ΤV

bet365

Τα κανάλια ΟΤΕ SPORT αφιερώνουν την τρέχουσα εβδομάδα σε ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα παγκοσμίως, τον τελικό του UEFA Champions League.

Έως το βράδυ του Σαββάτου (28/5, 21.45, ΟΤΕ SPORT 1HD), οπότε θα συναντηθούν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης στο ματς που θα ολοκληρωθεί με την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου, ο ΟΤΕ TV έχει εντάξει στο πρόγραμμα του ειδικές καθημερινές εκπομπές. Αρχής γενομένης από σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου στις 21.30, ο Τάσος Κολλίντζας και ο Βασίλης Σαμπράκος θα μας περιμένουν στο ΟΤΕ SPORT 1HD, με την εκπομπή "UEFA Champions League: The Final".

Live σύνδεση με την Μαδρίτη, όπου βρίσκεται ο απεσταλμένος του OTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι, και παρακολουθεί την προετοιμασία των φιναλίστ.

Η αποκλειστική συνέντευξη του ηγέτη στη μεσαία γραμμή της Ατλέτικο, Κόκε, στην κάμερα του OTE TV και όσα έχει να... μαρτυρήσει ο Ίσκο, για τον τρόπο που προσεγγίζει το παιχνίδι η Ρεάλ.

Θα μπορέσει η Ρεάλ να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη UEFA Champions League; Σε απόδοση 1.70 προσφέρει η Interwetten αυτό το ενδεχόμενο.

Επίσης, θα δούμε τον Αργεντινό θρύλο, Χαβιέ Ζανέτι, να αποκαλύπτει όσα του δίδαξε η εμπειρία ενός τέτοιου τελικού.

Την Τρίτη 24 Μαΐου την ίδια ώρα (21.30), στο ίδιο κανάλι (OTE SPORT 1HD) θα προβληθούν όσα έγιναν στην Media Day της “βασίλισσας”, πριν την αναχώρηση της για το Μιλάνο. Επίσης:

Ο απεσταλμένος του ΟΤΕ ΤV, Αντρέα Παλομπαρίνι θα μας ενημερώσει και για όσα έκαναν τις τελευταίες ώρες, πριν το ταξίδι στην Ιταλία, οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θα παρακολουθήσουμε τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των Ντιέγο Γοδίν (Ατλέτικο) και Ούγκο Σάντσες (θρύλου της “βασίλισσας”) στην κάμερα του ΟΤΕ TV.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα