Eπιμένει η ΝΟVA για το πρόγραμμα των πλέι οφ

Gazzetta team
Eπιμένει η ΝΟVA για το πρόγραμμα των πλέι οφ

bet365

Αμετακίνητη είναι η NOVA για το πρόγραμμα των πλέι οφ και δεν δέχεται με τίποτα αλλαγές, εάν γίνει ο τελικός Κυπέλλου στις 17 Μαϊου!

Όπως τονίζουν από το συνδρομητικό κανάλι, είναι γνωστό από την Πέμπτη 5 Μαϊου, ότι το ΔΣ της Super League, αποφάσισε και ενέκρινε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων play offs.

Με βάση το παραπάνω, η Nova οργάνωσε το τηλεοπτικό της πρόγραμμα και τις διαδικασίες παραγωγής των αγώνων των play offs, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει ένα εκτεταμένο πλάνο διαφημιστικής προώθησης των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.

Αυτό που επισημαίνουν και σήμερα από την Κάντζα, είναι ότι ακριβώς είχε τονιστεί και στην επίσημη επιστολή προς τη Super League, την Κυριακή 8 Μαϊου. Δηλαδή να τηρηθεί απαρέγκλιτα το πρόγραμμα, διαφορετικά η Nova θα επιβάλει, τις προβλεπόμενες από την σύμβαση με τη Super League, ποινικές ρήτρες.

H Nova είναι υποχρεωμένη να προστατέψει την πολλών εκατομμυρίων επένδυσή της καθώς και τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές της. Ως εκ τούτου, ο σχεδιασμός του δημοφιλέστερου αθλητικού γεγονότος, αυτό της Super League, δεν μπορεί να αλλάζει κάθε μέρα. Παράλληλα, από την πλευρά της Nova αναμένουν τη Super League να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να τηρηθούν όλα τα συμφωνηθέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα