Novasports Online: Μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ!

Gazzetta team
Novasports Online: Μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ!

bet365

Οι Έλληνες φίλαθλοι του εξωτερικού, μετά το ποδόσφαιρο θα μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας και στο μπάσκετ, χάρη στη καινοτόμα Pay Per View online υπηρεσία, Novasports Online, που έχει σχεδιάσει η Forthnet και επεκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

​Οι Έλληνες που μένουν ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό και δεν θέλουν να χάσουν στιγμή απο τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, μετά τους αγώνες της Super League, θα μπορούν να παρακολουθήσουν και τα play offs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ που θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports.

Μπαίνοντας στο https://online.novasports.gr, οι Έλληνες στο εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω Laptop τους αγώνες Live και On Demand σε υψηλή ποιότητα και χωρίς να δεσμεύονται από συμβόλαιο.

Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα Highlights που εμφανίζονται στην υπηρεσία, καθώς και ναενημερωθούν για όλα τα νέα που αφορούν την αγαπημένη τους ομάδα στη Super League και στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Τώρα η ομάδα σου σ’ ακολουθεί και στο εξωτερικό για να μη χάνεις στιγμή από τις μεγάλες μάχες στα play offs του ελληνικού μπάσκετ. Η υπηρεσίαNovasports Online είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη (εκτός απο Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, ΠΓΔΜ), στην Ασία (εκτός απο Ισραήλ) και στην Αφρική.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα