Ο ΟΤΕ TV στην Μαδρίτη και το Μάντσεστερ για το Champions League

Gazzetta team
Ο ΟΤΕ TV στην Μαδρίτη και το Μάντσεστερ για το Champions League

bet365

Το UEFA Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 οδεύει προς τα ημιτελικά και ο ΟΤΕ TV προγραμματίζει υψηλής ποιότητας κάλυψη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της εβδομάδας, την Τρίτη 12 Απριλίου, με δημοσιογραφικές αποστολές σε Μαδρίτη και Μάντσεστερ.

Παραδοσιακά, η βραδιά θα ξεκινήσει με την εκπομπή "UEFA Champions League Show" (20.00, OTE SPORT 2HD). Οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα έχουν καλεσμένο στο στούντιο του OTE TV τον πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικο Βεργέτη.

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μία δεύτερη και τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της ηπείρου, παίζοντας απέναντι στην Βόλφσμπουργκ (21.45, OTE SPORT 1HD).

Ο απεσταλμένος του ΟΤΕ ΤV στην Μαδρίτη, Αντρέα Παλομπαρίνι θα βρίσκεται στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για να αποκαλύψει στους συνδρομητές του OTE TV τον τρόπο που οι "μερένχες" θα αποπειραθούν να ρεφάρουν για το 0-2 του πρώτου ματς, αλλά και τα σχέδια των Γερμανών, ώστε να μην πάει χαμένο αυτό που κατάφεραν στην "Φολκσβάγκεν Αρένα". Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του UEFA Champions League και ηγέτης της σχετικής λίστας στην φετινή σεζόν, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκαλύπτει τι σημαίνει για εκείνον να παίζει στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση και γιατί χαρακτηρίζει "σπίτι" του το UEFA Champions League.

Στο δεύτερο ματς της βραδιάς, η Σίτι θα υποδεχθεί στο Μάντσεστερ την Παρί Σεν Ζερμέν στη ρεβάνς του "εύθραυστου" 2-2 στο Παρίσι (21.45, OTE SPORT 2HD). Ο απεσταλμένος του ΟΤΕ TV στην Αγγλία, Γιώργος Θαναηλάκης, θα καλύψει τον τρόπο που οι αντίμαχοι προσεγγίζουν αυτή τη συνάντηση και θα μας ενημερώσει για όλες τις τελευταίες πληροφορίες. Θα προβληθεί συνέντευξη ενός από τα πιο αμφιλεγόμενα "αστέρια" της διοργάνωσης, του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, που δηλώνει ότι «Αυτή τη στιγμή είμαι στα καλύτερα μου».

Με την ολοκλήρωση των παιχνιδιών, επιστρέφουμε στο στούντιο του OTE TV και στην εκπομπή "UEFA Champions League Show" (23.45, ΟΤΕ Sport 2HD), όπου οι απεσταλμένοι των καναλιών OTE SPORT στην Μαδρίτη και το Μάντσεστερ θα παρουσιάσουν τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις των ομάδων.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα