Mε Βασίλη Τσιάρτα στο στούντιο ο ΟΤΕ ΤV για τον ισπανικό «εμφύλιο»

Gazzetta team
Mε Βασίλη Τσιάρτα στο στούντιο ο ΟΤΕ ΤV για τον ισπανικό «εμφύλιο»

bet365

Οκτώ ομάδες έμειναν να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή στο φετινό UEFA Champions League και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, ποιοι θα επιβιώσουν και αυτής της διαδικασίας, για να βρεθούν στα ημιτελικά.

Την Τρίτη 5 Απριλίου στις 20.00, στο OTE SPORT 2HD η εκπομπή UEFA Champions League Show και οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα είναι έτοιμοι να μας… επαναφέρουν στο ρυθμό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε συλλογικό επίπεδο, αναλαμβάνοντας και το ‘‘ζέσταμα’’ για τα δυο πρώτα ματς, Μπάγερν Μονάχου-Μπενφίκα και Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα διεξαχθούν την ίδια μέρα στις 21.45.

Η εκπομπή μας θυμίζει την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο σε ευρωπαϊκή σκηνή, στα προημιτελικά της αγωνιστικής περιόδου 2013-14. Επίσης, έχει εξασφαλίσει συνέντευξη του Άνχελ Κορέα, παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος μιλά για την επέμβαση ανοικτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε το 2014. Ο 21χρονος Αργεντινός επιθετικός εξηγεί ποιο ήταν το γεγονός που βίωσε όταν ήταν μικρός και τον έκανε όσο δυνατό χρειαζόταν για να ανταποκριθεί στην τελευταία, μεγάλη πρόκληση.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Βασίλης Τσιάρτας, θα βρίσκεται στο στούντιο του OTE TV και θα δώσει πτυχές του ‘’ισπανικού εμφυλίου’’, που γνωρίζουν μόνο όσοι έχουν ζήσει την εμπειρία. Ο απεσταλμένος των ΟΤΕ SPORT στην Βαρκελώνη, Αντρέα Παλομπαρίνι, θα μας ενημερώσει για τα τελευταία νέα των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση (21.45, ΟΤΕ SPORT 2HD).

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας έχει ελληνικό ενδιαφέρον, με τους Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μήτρογλου να πρωταγωνιστούν στην επίσκεψη της Μπενφίκα στην «Αλιάνζ Αρίνα», για να διεκδικήσει το όνειρο, εναντίον της Μπάγερν (21.45, OTE SPORT 1HD). Ο ΟΤΕ TV έχει ετοιμάσει ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα στους «Αετούς» της Λισαβόνας, με τους Πίτσι, Ρουί Βιτόρια και Ταλίσκα να εξηγούν τι σημαίνει για την παρέα τους η επιστροφή στην φάση των "8", έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, οι κάμερες θα επιστρέψουν στο στούντιο του ΟΤΕ TV και το OTE SPORT 2HD, για τη συνέχεια της εκπομπής UEFA Champions League Show, με στιγμιότυπα των παιχνιδιών, ανάλυση των καλύτερων φάσεων, τα καλύτερα posts στα social media και τον Αντρέα Παλομπαρίνι να παρουσιάζει ρεπορτάζ και δηλώσεις από το "Καμπ Νου", μόνο για την κάμερα του ΟΤΕ TV.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα