Ολυμπιακός –Ρεάλ Μαδρίτης στην ΕΡΤ2 και την ΕΡΤHD

Gazzetta team
Ολυμπιακός –Ρεάλ Μαδρίτης στην ΕΡΤ2 και την ΕΡΤHD
Το σπουδαιότερο παιχνίδι του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής στη «φάση των 16» της Ευρωλίγκας μεταδίδει αυτή την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 21.45 η δημόσια τηλεόραση, μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤHD.

Την κομβική αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, θα περιγράψει ο Βαγγέλης Ιωάννου. Το σχολιασμό στο «ριμέικ» του περσινού τελικού της Ευρωλίγκας θα κάνει ο Νίκος Λινάρδος. Στο ρεπορτάζ του αγωνιστικού χώρου θα είναι ο Κώστας Σκουλάς και ο Γιάννης Νάτου.

Η μεγαλύτερη (μέχρι την επόμενη) μπασκετική βραδιά για το ΤOP 16 της Ευρωλίγκας θα ξεκινήσει στις 21.00 με την pre game εκπομπή, που θα παρουσιάσουν ο Κώστας Σωτηρίου και η Κατερίνα Αναστασόπουλου. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο παλαίμαχος, πρώην διεθνής άσος του Ολυμπιακού, αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης, Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Ενα βήμα για τους «8» της Euroleague θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός. Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα ακολουθήσει post game εκπομπή με ζωντανές, αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του ΣΕΦ, καθώς και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς.