Τι ετοιμάζει η NOVA για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ

Gazzetta team
Τι ετοιμάζει η NOVA για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ

bet365

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 17:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το κλειστό του ΟΑΚΑ, τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, Α.Ο. Φάρος Κερατσινίου – Παναθηναϊκός.

O αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική μπασκετική ομάδα, ετοιμάζουν ακόμη μία μεγάλη παραγωγή προκειμένου να καλύψουν με τον αρτιότερο τρόπο τον τελικό που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της φετινής χρονιάς στο μπάσκετ.

Από τις 16:30 οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα μπουν στο κλίμα του τελικού, με το Pre Game Show από το κλειστό του ΟΑΚΑ. Στην παρουσίαση θα είναι οι Γιώργος Συρίγος και Νικήτας Αυγουλής στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Δημολίτσας και μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα. Τη σκυτάλη θα πάρουν στις 17:30 ο Χρήστος Καούρης στην περιγραφή και ο Δημήτρης Καρύδας στο σχόλιο, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Σπύρος Δημολίτσας. Αμέσως μετά την απονομή του Κυπέλλου, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Post Game Show με όλα τα παραλειπόμενα, δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων και όλο τον απόηχο από το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Novasports 2 και Novasports 2 HD

16:30 Pre Game Show

17:30 Τελικός Α.Ο. Φάρος Κερατσινίου - Παναθηναϊκός

19:30 Απονομή και Post Game Show

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα