Στον OTE ΤV οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου

Στον OTE ΤV οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου

Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τον ΟΤΕ ΤV να δείχνει τα δύο ματς, Τετάρτη και Πέμπτη.

Στον OTE ΤV οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου

Με φόντο τη μία θέση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 19.30 στο OTE SPORT 3HD, ενώ από τις 18.45 η εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» θα φιλοξενήσει πλούσιο ρεπορτάζ και από τα δύο στρατόπεδα. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, η συνέχεια της εκπομπής με τα highlights της αναμέτρησης. Στο άλλο ζευγάρι, την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 19.30, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στον πάγκο του οποίου βρίσκεται ο πρώην προπονητής των κιτρινόμαυρων Τραϊανός Δέλλας.O αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το OTE SPORT 3HD και μετά την λήξη θα ακολουθήσει η εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και όλα όσα έγιναν το διήμερο στον θεσμό των εκπλήξεων.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων σε συνδυασμό με  την εκπομπή που θα τις πλαισιώνει

Τετάρτη 2 Μαρτίου

18.45  Εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ΣΦΠ LIVE                                                                    OTE sport3HD

19.30  ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ΣΦΠ, Κύπελλο Ελλάδας, Ημιτελική Φάση, 1ος αγώνας LIVE                      OTE sport3HD

21.30  Εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ΣΦΠ LIVE                                                                    OTE sport3HD  (διάρκειας 30’)

Πέμπτη 3 Μαρτίου

18.45  Εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» ΑΕΚ-Ατρόμητος Αθηνών LIVE                                                                   OTE sport3HD

19.30  AEK-Ατρόμητος Αθηνών, Κύπελλο Ελλάδας, Ημιτελική Φάση, 1ος αγώνας LIVE                      OTE sport3HD

21.30  Εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» ΑΕΚ-Ατρόμητος Αθηνών LIVE                                                                   OTE sport3HD  (διάρκειας 60’)

Best of internet