Mε Φραντζέσκο και Τουρσουνίδη η NOVA για το ντέρμπι

Gazzetta team
Mε Φραντζέσκο και Τουρσουνίδη η NOVA για το ντέρμπι

bet365

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της εκπομπής "Παίζουμε Ελλάδα" που θα προβληθεί από τις 16:00 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, καλεσμένος θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Κώστας Φραντζέσκος, ενώ στο στούντιο της Θεσσαλονίκης, καλεσμένος θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης.
Οι δύο άσοι, θα αναλύσουν και θα δώσουν τα προγνωστικά τους, για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, που θα μεταδοθεί στις 19:30 ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Επίσης, μετά το τέλος αγώνα, θα ακολουθήσει στις 21:30 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα" με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, με καλεσμένο τον προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλο, που θα αναλύσει το ντέρμπι του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα