Xατζής και Πρέλεβιτς στο «EUROLEAGUE SHOW» της ΕΡΤ2

Gazzetta team
Xατζής και Πρέλεβιτς στο «EUROLEAGUE SHOW» της ΕΡΤ2
Η Ευρωλίγκα συνεχίζεται στην ΕΡΤ με πλούσιο μενού για Πέμπτη και Παρασκευή!

Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των ομίλων και το ενδιαφέρον κορυφώνεται για τις ομάδες που θα προκριθούν στους «16», αλλά και για τα δύο γκρουπ που θα σχηματισθούν.

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, στις 23.00, το «Euroleague Show» της ΕΡΤ2, που παρουσιάζουν ο Βαγγέλης Ιωάννου και ο Κώστας Σωτηρίου, φιλοξενεί τον πρώτο σκόρερ της Α1 και πρώτο σε συμμετοχές, Νίκο Χατζή, που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό αγωνιστική δράση. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της βραδιάς, αλλά και το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, το μπασκετικό σόου αρχίζει από τις 21.00 με την Pre Game εκπομπή για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές (τζάμπολ στις 21.45) από την ΕΡΤ2, αλλά και την ΕΡΤHD! Στην περιγραφή θα είναι ο Βαγγέλης Ιωάννου, στο σχολιασμό ο Νίκος Λινάρδος και στο ρεπορτάζ ο Κώστας Σκουλάς με τον Γιάννη Νάτου.

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης (στις 23.45) το «Euroleague Show», που θα παρουσιάσουν ο Κώστας Σωτηρίου και η Κατερίνα Αναστοσοπούλου, εκτός από το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΣΕΦ, φιλοξενεί τον παλιό άσο και νυν πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.