O Σπανούλης μιλά για όλους και όλα (vid)

Gazzetta team
O Σπανούλης μιλά για όλους και όλα (vid)
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Euroleague Show» της ΕΡΤ2, που αρχίζει στις 23.00 και θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Η Ευρωλίγκα συνεχίζεται στο παρκέ της ΕΡΤ2 κι απόψε (Πέμπτη 10/12), όλη η δράση της 9ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση των ομίλων θα προβληθεί στις οθόνες σας, μέσω της εκπομπής «Euroleague Show» της ΕΡΤ2, που αρχίζει στις 23.00, με παρουσιαστές τους Βαγγέλη Ιωάννου και Κώστα Σωτηρίου.

Καλεσμένος απόψε της εκπομπής ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Μη χάσετε το αποψινό «Euroleague Show» της ΕΡΤ2, με το τρίτο ημίχρονο του αγώνα «Λιμόζ-Ολυμπιακός», με όλα τα στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς και, φυσικά, με σπέσιαλ καλεσμένο στο στούντιο το Βασίλη Σπανούλη!

Η προτελευταία στροφή της πρώτης φάσης ολοκληρώνεται αύριο (Παρασκευή 11/12, 21.45), με την ΕΡΤ2 να μεταδίδει τον αγώνα του Παναθηναïκού με τη Ζιέλονα Γκόρα, παιχνίδι στο οποίο οι «πράσινοι» θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στους «16». Στην περιγραφή του αγώνα από το ΟΑΚΑ θα είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου και στο σχολιασμό ο Μέμος Ιωάννου. Στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Νάτου και ο Μιχάλης Πέτκοφ.

Ο Βασίλης Σπανούλης απόψε στο Euroleague Show! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα μιλήσει για όλους και για όλα στον Βαγγέλη Ιωάννου και τον Κώστα Σωτηρίου, 23.00/ ΕΡΤ2

Δημοσιεύτηκε από Euroleague Show ERT στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015