Το ενδιαφέρον των media στα ύψη για το Ολυμπιακός - Άρσεναλ!

Το ενδιαφέρον των media στα ύψη για το Ολυμπιακός - Άρσεναλ!

Δημήτρης Τομαράς
Το ενδιαφέρον των media στα ύψη για το Ολυμπιακός - Άρσεναλ!

bet365

Το Ολυμπιακός - Άρσεναλ έχει συγκεντρώσει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον για τα ΜΜΕ σε όλη την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ!
Άνευ προηγουμένο είναι το ενδιαφέρον για το Ολυμπιακός - Άρσεναλ από τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ. Το παιχνίδι θα καλυφθεί από πολλούς Άγγλους δημοσιογράφους αλλά και media από άλλες χώρες της γηραιάς ηπείρου. Η ζήτηση για διαπιστεύσεις ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη (σ.σ. στην συνέντευξη Τύπου του Σίλβα ήταν μέχρι και Γερμανοί δημοσιογράφοι) ενώ είναι το παιχνίδι που θα έχει την μεγαλύτερη κάλυψη από κάθε άλλο στην τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ!
Η UEFA ενημέρωσε σχετικά την ΠΑΕ Ολυμπιακός (σ.σ. πως το ματς αυτό είναι με το πιο μεγάλο ενδιαφέρον από τα media), την Τρίτη (8/12), και όπως γίνεται αντιληπτό είναι ένα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός για τους ερυθρόλευκους, που έχουν ως στόχο να αποκλείσουν την Άρσεναλ από τη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ύστερα από 16 χρόνια.
Συνολικά θα υπάρξουν 11 παραγωγές για το ματς, εκ των οποίων οι 5 θα βγουν από το Καραϊσκάκη με τα συγκεκριμένα ΜΜΕ να έχουν φέρει δικά τους βαν και εξοπλισμό γι' αυτόν τον λόγο. Όλα τα βλέμματα στο Φάληρο λοιπόν...
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα