Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στην TV

Νίκος Μποζιονέλος
Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στην TV

bet365

Οι μεταδόσεις των "Ευρωπαίων" μας Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Αστέρα αλλά και των αντιπάλων τους, καθώς και των σημαντικότερων live αθλητικών μεταδόσεων του 4ημερου (με ντέρμπι Σεβίλλη - Ατλέτικο, Ρόμα - Γιούβε, Μονακό - Παρί και PSV - Φέγενορντ).
Συνήθεια που έγινε (από πέρυσι)... λατρεία από το Media Café του gazzetta.gr, όποτε επικρατεί... ευρωπαϊκό κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. ΟΚ, όχι για όλους αλλά έτσι είναι η ζωή, η μπάλα (και η... Γκαμπάλα - για την οποία ακόμη δεν σιγουρευτήκαμε 100% αν γράφεται με "γκ" ή "κ" και σε πιο άλφα τονίζεται).
Ολυμπιακός: παίζει το Σάββατο στις 19:15 με τον Λεβαδειακό στο (ουδέτερο) ΟΑΚΑ με μετάδοση από το Novasports 2 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.
Ο νταμπλούχος Ελλάδας θα αντιμετωπίσει στο Champions League (θυμηθείτε την κλήρωση και το πρόγραμμα) τις Μπάγερν Μονάχου, Αρσεναλ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
* Το Νιούκαστλ - Αρσεναλ προβάλλεται αύριο, Σάββατο στις 14:15 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου.
* Το Μπάγερν - Λεβερκούζεν μεταδίδεται το Σάββατο στις 19:30 από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά.
ΠΑΟΚ: αντιμετωπίζει στα Γιάννινα τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 21:30 με μετάδοση από το Novasports 1 σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη.
Ο "δικέφαλος του Βορρά" θα αντιμετωπίσει στο Europa Leagueτις Ντόρτμουντ, Κράσνονταρ, Γκαμπάλα.
* Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Χέρτα μεθαύριο, Κυριακή στις 16:30 με μετάδοση από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά.
* Το Λοκομοτίβ Μόσχας – Κράσνονταρ μεταδίδεται την Κυριακή στις 13:30 από το Novasports 2 σε περιγραφή Ακη Κουζούλη.
Αστέρας Τρίπολης: υποδέχεται την Κυριακή στις 19:15 τον Παναιτωλικό με μετάδοση από το Novasports 3 σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη.
Ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει στο Europa Leagueτις Σάλκε, Σπάρτα Πράγας και ΑΠΟΕΛ.
* Η Σάλκε παίζει απόψε (21:30), στο Βόλφσμπουργκ, με μετάδοση από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά.
Κατά τα λοιπά...
Super League: Σάββατο στις 19:15 Πανθρακικός - Βέροια (Novasports 1 σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου) και στις 21:30 Skoda Ξάνθη - ΑΕΚ (Novasports 2 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου).
Την Κυριακή, πλην ΠΑΟΚ και Αστέρας, παίζουν στις 19:15 Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Καλλονής (Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου), Ηρακλής - Πανιώνιος (Novasports 4 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου) και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 21:30 Πλατανιάς - Ατρόμητος (Novasports 1 σε περιγραφή Γιάννη Τσαϊνη).
Primera Division: αυλαία απόψε στις 21:30 με το Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ (OTE Sport 3), από το ΣουΚου -που λένε και οι νέοι - δεσπόζουν τα Μπαρτσελόνα - Μάλαγα (Σάββατο 21:30, OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου), Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις (Σάββατο 23:30, OTE Sport 2 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα) και Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης (Κυριακή 21:30, OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα).
Premier League: πλην Αρσεναλ, ξεχωρίζουν τα ματς Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ (Σάββατο 17:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη) και Σουόνσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή 18:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου),
Bundesliga: αύριο, πλην Μπάγερν, ξεχωρίζει και το Βέρντερ Βρέμης - Γκλάντμπαχ (Σάββατο 18:30, OTE Sport 4 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα).
Ligue 1: ο Μίτσελ έφερε... άλλη αύρα στη Μασσαλία κι απόψε πάει για νέα νίκη, στο ματς Γκινγκάμπ - Μαρσέιγ live στις 21:30 στο Novasports 2 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα. Το Σάββατο μεταδίδεται το Καέν - Λυών (Novasports 3) και την Κυριακή το στις 22:00 το γαλλικό Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη το Novasports 2.
Serie A: ξεχωρίζουν τα ματς Μίλαν - Εμπολι (Σάββατο 21:30, OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου), Ρόμα - Γιουβέντους (Κυριακή 19:00, OTE Sport 4 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου) και Νάπολι - Σαμπντόρια (Κυριακή 21:45, OTE Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι).
Primeira Liga: το Σάββατο στις 20:30 θα προβληθεί από το Novasports 4 το παιχνίδι Πόρτο – Εστορίλ, σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου και την Κυριακή στις 21:15 το Ακαδέμικα – Σπόρτινγκ σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου από το Novasports 3.
Eredivisie: τρία live ματς την Κυριακή, ξεχωρίζουν στις 13:30 από το Novasports 3 το Άγιαξ – Ντεν Χάαγκ σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη και στις 17:45 το Novasports 7 θα προβάλει το ντέρμπι PSV Αϊντχόφεν - Φέγενορντ σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.
Ακρόπολις: συνεχίζονται οι μεταδόσεις από την ΕΡΤ2: απόψε Ελλάδα - Τουρκία (21:15) και το Σαββατόβραδο, ίδια ώρα, Ελλάδα - Λιθουανία, όλα σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου.
MotoGP: διανύοντας ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών η μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο MotoGP συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Επόμενος αγώνας το Octo British Grand Prix με τους Jorge Lorenzo, Valentino Rossi, Marc Marquez και Andrea Iannone να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση της καρό σημαίας. Δείτε ζωντανά και αποκλειστικά την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 14:30 τον αγώνα από το OTE Sport 5.
Παγκόσμιο Στίβου: τελειώνει την Κυριακή, οι τελευταίες live μεταδόσεις από την ΕΡΤ2 (σχολιασμό κάνουν από το στούντιο οι Μιχάλης Μανουηλίδης, Γρηγόρης Τάτσης, Νίκος Τσώνης και Δημήτρης Χατζηγεωργίου) είναι ξημερώματα Σαββάτου 02:30 και 05:30, Σάββατο μεσημέρι (12:00), ξημερώματα Κυριακής (02:30) και Κυριακή μεσημέρι (13:30).
 

Τελευταία Νέα