Το «ΝΑΙ» των σπορ και το «ΟΧΙ» των εφημερίδων

Το «ΝΑΙ» των σπορ και το «ΟΧΙ» των εφημερίδων

bet365

Καμία εφημερίδα δεν θα κυκλοφορήσει την Κυριακή ελέω δημοψηφίσματος, ούτε οι αθλητικές. ΠΣΚ με Εθνική μπάσκετ, Copa America, φιλικά Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ καθώς και Formula 1.
Ούτε αθλητικές την Κυριακή. Υστερα από αίτημα των πρακτορείων διανομής Τύπου, δεν θα κυκλοφορήσουν την Κυριακή ούτε οι αθλητικές εφημερίδες. Κάτι που είχαν ζητήσει οι εκδότες των ημερήσιων αθλητικών φύλλων. Οι κυριακάτικες κυκλοφορούν αύριο και οι σαββατιάτικες βγήκαν σήμερα, Παρασκευή.
Εθνικάρα. Ωρα προημιτελικών απόψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξάγεται στο Ηράκλειο, στις 20:30 με μετάδοση από την ΕΡΤ2 Ελλάδα εναντίον Ισπανίας. Αν προκριθούμε, οι ημιτελικοί διεξάγονται αύριο, Σάββατο, στις 18:15 και στις 20:00 οι μεταδόσεις από την ΕΡΤ και, ίδιες ώρες την Κυριακή, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.
Χιλή ή Αργεντινή; Απόψε (02:30, προς Σάββατο) Περού – Παραγουάη στον μικρό τελικό και Σαββατόβραδο στις 23:00 ο τελικός του Copa America, Χιλή εναντίον Αργεντινής στο Σαντιάγο. Καλό timing, να ξεχαστούμε κι από το δημοψήφισμα όσο γίνεται, και καλή ώρα έναρξης για την Ευρώπη, όχι για τις φιναλίστ όμως (17:00 τοπική). Live μετάδοση φυσικά από τον ΣΚΑΪ, σε περιγραφή Μανώλη Σφακάκη και Αρη Τσιάρα.
Φιλικά. Αύριο (19:00) ΠΑΟΚ – Κουτ Αζούρ στο Novasports 2 και την Κυριακή, στις 18:30, Παναθηναϊκός – Αρνεμ στο Novasports 1 οι πρώτες live μεταδόσεις των φετινών φιλικών προετοιμασίας.
Ο Βεργέτης στους 94,6. Αύριο Σάββατο 4 Ιουλίου, ο Σωτήρης Ταμπάκος υποδέχεται στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Στάικο Βεργέτη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Από τις 16:00 και για δύο ώρες συνομιλούν για όλα τα νέα της ομάδας της Τρίπολης, τη Super League αλλά και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η ΕΡΑ Σπορ θυμάται το έπος της Πορτογαλίας. Η ΕΡΑ Σπορ αφιερώνει όλο το πρόγραμμά της στην Εθνική Ποδοσφαίρου και φέρνει στις μνήμες μας την κατάκτηση του Euro 3004. Το Σάββατο θα παίξουν συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών: προπονητικού επιτελείου, ποδοσφαιριστών, παραγόντων. Αλλά και ιστορικά ηχητικά αποσπάσματα με πανηγυρισμούς από Έλληνες και ξένους σπόρτκαστερ.
Φιλικά και στο Action 24. Αύριο Σάββατο θα προβληθούν live οι δύο αναμετρήσεις του Lubelskie Cup από την Πολωνία. Στις 17.15 η αναμέτρηση της οικοδέσποινας της διοργάνωσης, Λέγκια με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ουκρανίας Σαχτάρ Ντόνετσκ. Και στις 20.15 η αναμέτρηση της Μονακό με αντίπαλο το Ανόβερο 96. Την Κυριακή 5/7 στις 14.30 θα μεταδοθεί ζωντανά ο μικρός τελικός της διοργάνωσης και την Δευτέρα 6/7 στις 16.00 ο μεγάλος τελικός.
Σίλβερστοουν… live. Μετά την επικράτηση των Mercedes στο Grand Prix Αυστρίας, το σκηνικό μεταφέρεται στη Μεγάλη Βρετανία και το ιστορικό σιρκουί του Σίλβερστοουν. Live μετάδοση και από ΟΤΕ και από Alpha. Στον ΟΤΕ TV μέσω του OTE Sport 5 την Κυριακή στις 14:5 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου ενώ στις 13:30 θα βγει η εκπομπή «Grand Prix» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι. Η ζωντανή μετάδοση στον Alpha θα είναι με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη (οδηγός αγώνων) και Κώστα Μπιτσικώκο στον σχολιασμό. Μαζί τους θα βρίσκεται, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου. Περίπου μία ώρα νωρίτερα θα βγει η εκπομπή «F1 Countdown».
Δόθηκε λύση. Αποδεκτό έγινε το αίτημα του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ στο υπουργείο Εργασίας να ασφαλίζονται στο Ταμείο των ΜΜΕ οι δημοσιογράφοι που εργάζονται με εξαρτημένη σχέση στα γραφεία Τύπου αθλητικών ομοσπονδιών.
«ΕπιΚοινωνία» στην ΕΡΤ3. «ΕπιΚοινωνία» είναι ο τίτλος της νέας απογευματινής, ενημερωτικής τηλεφημερίδας της ΕΡΤ3, με τη Θεοδώρα Αυγέρη και τον Δημήτρη Παπαγρηγορίου, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα2015 και θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:05.
Μεγάλη συμφωνία. Σπουδαίο deal για Eurosport και ΔΟΕ καθώς το πρώτο απέκτησε, έναντι 1,3 δισ. ευρώ, τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την ευρωπαϊκή αγορά των Ολυμπιακών Αγώνων από το 2018 έως το 2024. Η συμφωνία αφορά όλες τις ευρωπαϊκές χώρες εκτός της Ρωσίας, ενώ για Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο έχει να κάνει μόνο για τους Αγώνες των 2022 και 2024.
 

Τελευταία Νέα