Σήκωσε το… σε ΟΤΕ ΤV, Nova και Action 24!

Σήκωσε το… σε ΟΤΕ ΤV, Nova και Action 24!

bet365

Διήμερο ευρωπαϊκών τελικών το Σαββατοκύριακο με στέψεις Κυπέλλων σε Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία και Σκωτία, η κάλυψη της 4ης αγωνιστικής των play offs της Super League και τίτλος στην Α1 πόλο Γυναικών στα κανάλια Novasports.
Super League play offs, part 4. Η 4η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή. H αρχή γίνεται στις 18:15, με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος, που θα καλυφθεί από το Novasports 2 σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη. Τη σκυτάλη στις 20:30, παίρνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 1 και σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου και Γιώργου Λιώρη. Μετά το τέλος των αγώνων, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια και όλο το ρεπορτάζ.
Σ/Κ… ευρωπαϊκών τελικών! Διήμερο ευρωπαϊκών τελικών είναι το Σάββατο και η Κυριακή σε ΟΤΕ ΤV, Nova και Action 24 καθώς θα καλύψουν τη δράση από τα μεγάλα ραντεβού σε Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία και Σκωτία! Ποιοι τελικοί μεταδίδονται;
* Κύπελλο Σκωτίας: Φόλκερκ – Ινβερνές, Σάββατο στις 17:00 στο Action 24 σε περιγραφή Χρήστου Κυριαζή.
* Κύπελλο Γερμανίας: Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ, Σάββατο στις 21:00 στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και Άλκη Τσαβδαρά.
* Κύπελλο Γαλλίας: Οσέρ - Παρί Σεν Ζερμέν, Σάββατο στις 22:00 στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και Στέφανου Αβραμίδη.
* Κύπελλο Ισπανίας: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα, Σάββατο στις 22:30 στο OTE Sport 3 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και Δημήτρη Ξαρλή.
* Κύπελλο Πορτογαλίας: Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Μπράγκα, Κυριακή στις 19:15 από το Novasports 3 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα.
ΥΓ. Προλαβαίνοντας ερωτήσεις σας στο σχόλια ή στο e-mail, ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας το Σάββατο στις 19:30 μεταξύ Αρσεναλ και Αστον Βίλα δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά εν Ελλάδι.
Βιεϊρίνια, Πέτριτς και Ζήκος στον OTE TV. Στις 19:00, το Σάββατο, ο ΟTE TV θα βγάλει πλούσιο pre game των τριών τελικών με τον Γιώργο Θαναηλάκη και τον Βασίλη Σαμπράκο να φιλοξενούν στα στούντιο τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα στο Μπιλμπάο και παρακολούθησε τη δουλειά του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Στην εκπομπή θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, που θα διεκδικήσει το πρώτο Κύπελλο Γερμανίας στην ιστορία της Βόλφσμπουργκ, του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος έχει ζήσει από κοντά τις γερμανικές "μάχες", και του Άκη Ζήκου, που γνωρίζει πολύ καλά το τι συμβαίνει στην Γαλλία. Επίσης, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παραχωρεί την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και αναλύει τις ομάδες που έχει παρακολουθήσει στο πλαίσιο των ταξιδιών που κάνει για να βρει μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ. Από νωρίς θα υπάρχουν live συνδέσεις με το Βερολίνο και τους απεσταλμένους του OTE TV, Αλέξη Σπυρόπουλο και Άλκη Τσαβδαρά, με το Παρίσι, όπου έχουν ταξιδέψει ο Σωτήρης Κωσταβάρας και ο Στέφανος Αβραμίδης, και με τη Βαρκελώνη όπου θα βρίσκονται ο Τάσος Κολλίντζας και ο Δημήτρης Ξαρλής. Αμέσως μετά το τέλος του Ισπανικού τελικού, θα ακολουθήσει το post-game με live συνδέσεις με τα γήπεδα των τελικών, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και ανάλυση από τον Γιάννη Χριστόπουλο.
Τελειώνει το Campionato. Αυλαία ρίχνει αυτή την εβδομάδα και το Campionato στον OTE TV. Μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων σε Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία, σειρά έχει το ιταλικό με τη διεξαγωγή της τελευταίας, 38ης αγωνιστικής. Ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά την αναμέτρηση Βερόνα - Γιουβέντους το Σάββατο (19:00, OTE Sport 2 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι) και από τους αγώνες της Κυριακής ξεχωρίζει το Νάπολι - Λάτσιο (21:45, OTE Sport 3 επίσης σε περιγραφή Παλομπαρίνι). Η ήττα της Λάτσιο από τη Ρόμα δίνει στη Νάπολι την ευκαιρία με νίκη στο φινάλε να «κλέψει» πάνω στο νήμα την τρίτη θέση και το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League ενώ η Λάτσιο σε διάστημα 10 ημερών κινδυνεύει να χάσει τα πάντα.
Ο τίτλος στην Α1 πόλο Γυναικών κρίνεται στα κανάλια Novasports. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης, τα δίνουν όλα για την «κούπα» του πρωταθλητή της Α1 πόλο και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο στις 18:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3, τον 5ο και καθοριστικό αγώνα Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη, για τη σειρά των τελικών της Α1 πόλο Γυναικών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης. Η αναμέτρηση, θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr.
Ο ΠΣΑΤ για τη δεοντολογία και τον δημοσιογραφικό λόγο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ στη χθεσινή συνεδρίαση του ασχολήθηκε με το καίριο ζήτημα της Δεοντολογίας και τον Δημοσιογραφικό λόγο, όπως αυτά καταγράφονται στα έντυπα, ηλεκτρονικά και ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης. Το Δ.Σ κατ’ αρχήν ζητάει από το σύνολο των Αθλητικών Συντακτών, την ευλαβική τήρηση των Αρχών Δεοντολογίας, όπως αυτές καταγράφονται στον Κώδικα Επαγγελματικής Ηθικής και Κοινωνικής Ευθύνης όλων των δημοσιογράφων και εκπροσώπων των ΜΜΕ.
Το Δ.Σ απευθύνει δημόσια έκκληση σε όλους τους συναδέλφους, όπως αποφεύγουν λεκτικές υπερβολές, ρατσιστικές και σεξιστικές αναφορές, στοχοποιημένες και αντισυναδελφικές συμπεριφορές, στην εκφορά και τη γραφή του δημοσιογραφικού λόγου.
Καταγγέλλει και στηλιτεύει την τακτική ανώνυμων δημοσιευμάτων και αναφορών με οιονδήποτε τρόπο αυτή εκδηλώνεται.
Δηλώνει την αποφασιστικότητα του, στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε σχετικής παραβατικότητας, όπως άλλωστε το πράττει με συγκεκριμένες ενέργειες του και έχει τη βούληση να πράξει παραπέμποντας τέτοια περιστατικά στον Αθλητικό Εισαγγελέα, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, την Αρχή Προστασίας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς επίσης και στα αρμόδια Πειθαρχικά μας Όργανα.
Η συναδελφική αλληλεγγύη και ο αλληλοσεβασμός των Αθλητικών Συντακτών, συμβάλλουν θετικά στις συλλογικές επαγγελματικές επιδιώξεις και στην κοινωνική εικόνα του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.
Τον κανόνα αυτό, το Δ.Σ του ΠΣΑΤ, οφείλει αφενός να υπερασπιστεί και αφετέρου να τον διαφυλάξει σε κάθε περίπτωση.
Κωπηλασία στη ΝΕΡΙΤ. Την Κυριακή στις 11:30 η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδώσει την προσπάθεια της χρυσής ομάδας της ελληνικής κωπηλασίας. Παρακολουθήστε μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ plus τις προσπάθειες όλων των γαλανόλευκων πληρωμάτων στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Ανδρών και Γυναικών απευθείας από το Πόζναν της Πολωνίας. Τη μετάδοση των αγώνων θα κάνει ο Νίκος Γκομώλης.
 

Τελευταία Νέα