Η δημόσια συγγνώμη του Δημήτρη Καρύδα

Η δημόσια συγγνώμη του Δημήτρη Καρύδα
«Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω δημόσια ότι έκανα λάθος στην ερμηνεία μιας φάσης. Αλλά δεν αποδέχομαι σε καμία περίπτωση τη λογική ότι προσπάθησα να προστατεύσω τον Σπανούλη»
Με αφορμή τους ατυχείς χαρακτηρισμούς του κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του τελικού, για λογαριασμό των καναλιών Novasports, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρύδας ζήτησε δημόσια, μέσω Twitter, συγγνώμη.
«Είχα πει ότι θα ζητήσω δημόσια συγνώμη αν έκανα λάθος στη φάση του Σπανούλη. Δεν είδα στη ροή του αγώνα ότι προσπάθησε να κλωτσήσει. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα είδα την κίνηση του Σπανούλη. Αν την είχα δει, θα τη σχολίαζα όπως ακριβώς κάνω ΜΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ και με οποιονδήποτε εμπλεκόμενο είτε αυτός είναι ομάδα, είτε παίκτης, είτε προπονητής. Ότι άλλο ακολούθησε είναι ευθύνη του Ρούντι.
Δεν υπάρχει thrash talking σε τελειωμένο παιχνίδι με διαφορά 20 πόντων, ούτε η προσβλητική κίνηση να δώσει τη μπάλα στον Σπανούλη. Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω δημόσια ότι έκανα λάθος στην ερμηνεία μιας φάσης. Αλλά δεν αποδέχομαι σε καμία περίπτωση τη λογική ότι προσπάθησα να προστατεύσω τον Σπανούλη, όπως δεν έχω προστατεύσει και δεν θα προστατεύσω κανένα στο μέλλον.
Η δουλειά μου είναι να μεταδίδω και να ερμηνεύω αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν για μια φάση και μερικά δευτερόλεπτα το έκανα με το λάθος τρόπο ας θεωρηθεί καθαρά ένα λάθος άνευ πρόθεσης».