Φουλ μπάσκετ, Μπάρτσα – Μπάγερν και Ρίβερ – Μπόκα!

Φουλ μπάσκετ, Μπάρτσα – Μπάγερν και Ρίβερ – Μπόκα!

bet365

Σπουδαία ματς αύριο και μεθαύριο σε ΝΕΡΙΤ και OTE TV, ανανέωση στο Action 24, εκπομπή για τη Μυρτώ αύριο στον ALPHΑ, εκλογές τον Ιούνιο στην ΕΣΗΕΑ. Φουλ πρόγραμμα με μεταδόσεις αύριο στην Basket League.
Τι ετοιμάζει η ΝΕΡΙΤ για το Μπάρτσα – Μπάγερν. Τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα του Λουίς Ενρίκε με την Μπάγερν του Πεπ Γκουαρδιόλα (ποιος… special είναι ανάμεσά τους στη φωτό; Χεχε…) θα μεταδώσει ζωντανά από το «Καμπ Νόου» αύριο, στις 21:45 η δημόσια τηλεόραση, μέσα από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ και της ΝΕΡΙΤ HD. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βασίλης Μπακόπουλος.
Η ποδοσφαιρική πανδαισία ξεκινά νωρίτερα, στις 21.00, με την pre game εκπομπή του Champions League. Ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Γιάννης Σαντοριναίος με προσκεκλημένο τον Γιάννη Γκούμα, παρουσιάζουν όλα τα τελευταία νέα πριν από τον σπουδαίο ημιτελικό της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν. Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, η εκπομπή θα παρουσιάσει την ανάλυση των καλύτερων φάσεων του αγώνα, αλλά και στιγμιότυπα από τον ημιτελικό της Τρίτης ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρεάλ. Υπενθυμίζεται ότι το Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης μεταδίδεται απόψε από τη Nova.
Παραδοσιακό… Ένα από τα πλέον παραδοσιακά ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV αύριο, Τετάρτη. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πριν τη μάχη των play off, κάνουν ένα δυνατό τεστ και αναμετρώνται για την 25η αγωνιστική της Basket League. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια από το OTE Sport 4HD στις 17:00 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή.
Τα υπόλοιπα ματς της αυριανής, 25ης αγωνιστικής της Basket League είναι στα κανάλια Novasports. Στις 16:30 στα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα ξεκινήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» σε παρουσίαση των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργου Συρίγου, η οποία θα μεταφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των πέντε αγώνων (Απόλλων Πατρών - Πανιώνιος, Νέα Κηφισιά - Κόροιβος, Κολοσσός - ΚΑΟΔ, Τρίκαλα - Ρέθυμνο και Άρης - Ολυμπιακός με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται και ολόκληρος από το Novasports 3 σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου). Τέλος, στις 19:00 θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η αναμέτρηση Πανελευσινιακός – Παναθηναϊκός σε περιγραφή Νικήτα Αυγουλή.
Εχει και Ρίβερ – Μπόκα. Τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Ρίβερ Πλέιτ για το πρωτάθλημα, η Μπόκα πάει στο «Μονουμεντάλ» για το δεύτερο επεισόδιο της φετινής… τριλογίας τους, αυτή τη φορά για το Copa Libertadores. Το ματς διεξάγεται ξημερώματα Παρασκευής στις 03:00 και μεταδίδεται live από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη. Επίσης, απόψε (σ.σ. ξημερώματα Τετάρτης δηλαδή), στις 02:45 μεταδίδεται από το OTE Sport 3 το Εστουδιάντες – Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε επίσης σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη και ξημερώματα Πέμπτης στις 04:00 ο βραζιλιάνικος «εμφύλιος» Σάο Πάολο – Κρουζέιρο σε περιγραφή Γιώργου Μπιτσικώκου, επίσης από το OTE Sport 3.
Live το Θύελλα – Νέστος. Στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκαν για φέτος η Θύελλα Ραφήνας και ο Νέστος Χρυσούπολης. Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά, σε live streaming, από το sportaltv.gr αύριο, Τετάρτη, στις 17:00. Στην περιγραφή ο Μπάμπης Πουλούτσης.
Για τη Μυρτώ… Το καλοκαίρι του 2012, η τραγωδία της 15χρονης Μυρτώς, που έπεσε θύμα φρικτής επίθεσης σε παραλία της Πάρου, συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.
Τρία χρόνια μετά, οι «360 μοίρες» και η Σοφία Παπαϊωάννου επισκέπτονται το κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου η μικρή Μυρτώ δίνει έναν αγώνα ζωής. Η εκπομπή μεταδίδεται αύριο, Τετάρτη, τα μεσάνυχτα στον ALPHA.
Όχι για όλους… Δεν τηρήθηκε η ντιρεκτίβα για ανέργους σε γραφεία Τύπου, όπως είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση. Κι αυτό διότι, αν και το να προσληφθούν άνεργοι δημοσιογράφοι σε θέσεις γραφείων Τύπου στα υπουργεία ή τους φορείς του δημοσίου λέχθηκε δημόσια, δεν το ακολούθησαν όλοι οι υπουργοί.
Ανανέωση στο Action 24. Επί τάπητος έχουν τεθεί τα πλάνα για την περαιτέρω βελτίωση του Action 24 που σταδιακά καθιερώνεται στη συνείδηση των τηλεθεατών. Ενόψει της νέας σεζόν το κανάλι θα εντάξει καθημερινά μίνι σίριαλ στο πρόγραμμά του και ήδη γίνονται εγκρίσεις σεναρίων.
Δημοσιογραφική «νίκη»… και ηχηρό μήνυμα της Δικαιοσύνης υπέρ της ελευθερίας του Τύπου ήταν η αθωωτική απόφαση από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πύργου Ηλείας του Μάκη Νοδάρου. Ο μαχητικός δημοσιογράφος είχε κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση, σε ρεπορτάζ για τις μαφιόζικες και τους εμπρησμούς παραλιακών κτισμάτων στη Ζαχάρω από τον έκπτωτο δήμαρχο πρώην αστυνομικό Πανταζή Χρονόπουλο, αλλά αθωώθηκε.
Εκλογές. Την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ενωση, στα Πειθαρχικά Συμβούλια, στην Εξελεγκτική Επιτροπή αλλά και των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Μεικτό Συμβούλιο.
Καταδίκη. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ «καταδικάζει απερίφραστα την εκτός ορίου και ήθους “δημοσιογραφική: κάλυψη ενός θλιβερού γεγονότος της τρέχουσας επικαιρότητας, με θύμα ένα τετράχρονο κορίτσι, εκ μέρους συγκεκριμένων μέσων και συγκεκριμένων συναδέλφων. Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι καθήκον των δημοσιογράφων είναι η ενημέρωση των πολιτών, με απαρέγκλιτο σεβασμό των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Σε κάθε περίπτωση, η αναπαραγωγή της φρίκης με τον πλέον απροκάλυπτο και αποκρουστικό τρόπο δεν υπηρετεί τους κανόνες της δεοντολογίας, τους οποίους πρώτοι οι δημοσιογράφοι οφείλουν να υπερασπίζονται».
 

Τελευταία Νέα