Ξεκινά το ΟΤΕ TV GO

Ξεκινά το ΟΤΕ TV GO

bet365

Ξεκίνησε να εμφανίζεται σε app store και play store το OTE TV go app, για εγκατάσταση στις αντίστοιχες συσκευές.
Η νέα υπηρεσία – η οποία δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της πλατφόρμας να παρακολουθούν το πρόγραμμα του OTE TV σε tablet και smartphone (σε laptop θα προσφερθεί αργότερα) ολοκλήρωσε με επιτυχία τα πιλοτικά τεστ και κρίθηκε έτοιμη για διάθεση στο κοινό.
Η εμπορική πιλοτική διάθεση αφορά τους πρώτους 50.000 πελάτες της υπηρεσίας που έχουν εγγραφεί συνδρομητές (με το μοντέλο first come, first served), ωστόσο από το καλοκαίρι και έπειτα αναμένεται η ευρεία διανομή της υπηρεσίας στο σύνολο του καταναλωτικού κοινού.
Σε πρώτη φάση, η υπηρεσία OTE TV Go θα συνδυάζεται με ένα add on πακέτο δεδομένων 2GB, αξίας 7 ευρώ, όμως αργότερα θα επιτρέπεται η χρήση της υπηρεσίας με τα πακέτα δεδομένων που έχουν οι συνδρομητές της Cosmote στα οικονομικά τους προγράμματα. Επίσημη ενημέρωση του Ομίλου ΟΤΕ προς τους δημοσιογράφους αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.
Η υπηρεσία OTE TV GO παρέχεται πιλοτικά σε συνδρομητές OTE TV χωρίς επιπλέον χρέωση. Προσφέρεται ως πρόσθετη υπηρεσία στην υπηρεσία OTE TV, τόσο σε συνδρομητές OTE TV μέσω δορυφόρου όσο και σε συνδρομητές OTE TV μέσω Eυρυζωνικής σύνδεσης, με τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες.
Στο OTE TV GO, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα:
-να δουν κανάλια σε High Definition ανάλυση
-να δουν σε Replay TV επιλεγμένα παρελθοντικά προγράμματα ελεύθερων καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας και των καναλιών OTE Sport
-να κάνουν κάνετε Rewind και Pause στο ζωντανό πρόγραμμα επιλεγμένων προγραμμάτων
-να ορίσουν υπενθυμίσεις για να μη χάνουν κανένα αγαπημένο τους τηλεοπτικό πρόγραμμα
-να έχουν πρόσβαση στον οδηγό προγράμματος όλων των προγραμμάτων OTE TV
Η υπηρεσία παρέχεται για θέαση περιεχομένου στο χώρο του σπιτιού, μέσω της OTE ADSL/VDSL σύνδεσης ή από οποιοδήποτε wifi από την Cosmote σύνδεση σας, εφόσον η συσκευή/σύνδεσή σας μπορεί να αποστείλει SMS. Επιπλέον, για πρόσβαση μέσω 3G/4G κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Cosmote πακέτο για χρήση OTE TV GO, το οποίο παρέχει 2GB στην τιμή προσφοράς των 7 ευρώ, με ισχύ 31 ημέρες. Για οδηγίες ενεργοποίησης επισκεφτείτε το cosmote.gr. Σύντομα, θα μπορείτε να δείτε OTE TV μέσω του δικτύου 3G/4G της COSMOTE και με χρήση των data (MB) του προγράμματος σας.
 

Τελευταία Νέα