ΝΕΡΙΤ στο ΣΕΦ, Nova στο ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ, Τσίπρας και… γκάφα

Νίκος Μποζιονέλος
ΝΕΡΙΤ στο ΣΕΦ, Nova στο ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ, Τσίπρας και… γκάφα

bet365

Η «θρυλική» πρόκριση κρίνεται μέσω… ΝΕΡΙΤ αύριο, Πέμπτη, με το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ωρα τελικών στη Volley League και στη Nova, συμφωνία Κρις Εβερτ με Eurosport, «γκάφα» δύο εφημερίδων με ΓΑΠ και Τσίπρας στο STAR.
Η «θρυλική» πρόκριση μέσω… ΝΕΡΙΤ. Ο Ολυμπιακός έκανε χθες το 2-1 επί της Μπαρτσελόνα και πλέον έχει δύο match ball στη διάθεσή του για να ταξιδέψει στη Μαδρίτη και να συμμετέχει στο 9ο Final 4 της ιστορίας του. Το επόμενο ματς είναι προγραμματισμένο για αύριο, στις στο ΣΕΦ και οι Πειραιώτες με νίκη πανηγυρίζουν την πρόκριση.
Το ματς θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου, σχολιασμό Νίκου Λινάρδου και ρεπορτάζ Κώστα Σκουλά, Γιάννη Ράνιου ενώ θα υπάρξει, όπως πάντα pre και post game εκπομπή σε παρουσίαση Πέτρου Μαυρογιαννίδη. Καλεσμένοι στο στούντιο ο Γιώργος Λημνιάτης και ο Βασίλης Σούλης.
Ωρα τελικών στη Volley League. Η ώρα των τελικών της Volley League… σημαίνει από αύριο, Πέμπτη 23 Απριλίου στις 20:00, με τον πρώτο αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά, από το Novasports 3, αλλά και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, σχόλιο του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Συνάμα θα βγει και pre game από στις 19:30 σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου με καλεσμένο τον προπονητή της Ορεστιάδας Κώστα Δεληκώστα
Europa League. Την προσεχή Παρασκευή στις 13:30 (live από Novasports 1 και Eurosport) κληρώνει για τα ημιτελικά του Europa League, μισή ώρα νωρίτερα για αυτά του Champions League. Ποιες θα μετέχουν θα το ξέρουμε αύριο βράδυ. Στις 22:05 ο ΑΝΤ1 και το antennanews.gr μεταδίδει το Ζενίτ – Σεβίλλη σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου και, την ίδια ώρα, Νάπολι - Βόλφσμπουργκ το Novasports 1 σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου, Φιορεντίνα – Ντινάμο Κιέβου το Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη και Ντνιέπρ - Κλαμπ Μπριζ το Novasports 6 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα.
Η Κρις Εβερτ και το Roland Garros στο Eurosport. Το Eurosport σύναμε συμφωνία με τη θρυλική Κρις Εβερτ για το Roland Garros. Η Εβερτ θα εμφανίζεται στη νέα εκπομπή «Tennis for Evert» και θα συμμετέχει ως ξεχωριστή καλεσμένη στην κάλυψη του γαλλικού Όπεν του τένις στο Eurosport. Η πρώην Ν°1 στον κόσμο και 18 φορές νικήτρια τίτλων Grand Slam, θα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της κάλυψης του τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 24 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου και θα προσφέρει στους Ευρωπαίους τηλεθεατές μια αποκλειστική, διεξοδική ανάλυση, ζωντανά από το Roland Garros στο Παρίσι.
Πέρυσι το Eurosport παρουσίασε τηλεθέαση ρεκόρ στο γαλλικό Όπεν, καθώς σημείωσε τον υψηλότερο μέσο όρο τηλεθεατών σε ζωντανή μετάδοση στα 25 χρόνια κάλυψης του Roland Garros. Η νίκη της Μαρία Σαράποβα απέναντι στη Σιμόνα Χάλεπ έγινε το πιο δημοφιλές παιχνίδι τένις γυναικών στην ιστορία του Eurosport με μέσο όρο 3,8 εκατομμυρίων Ευρωπαίων τηλεθεατών, τη στιγμή που το Eurosport προσέλκυσε 60,7 εκατομμύρια Ευρωπαίους τηλεθεατές κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
Ο Τσίπρας τη Δευτέρα «Στον Ενικό». Την προσεχή Δευτέρα 27 Απριλίου στις 23:30 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Στον Ενικό» και στο Star θα είναι καλεσμένος ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης θα δώσει απαντήσεις για όλα τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.
Υπενθυμίζεται ότι απόψε (23:20) είναι καλεσμένος στο «On line» του MEGA ο Αντώνης Σαμαράς.
«All4fun Live» με Χειλάκη. O Aιμίλιος Χειλάκης θα είναι καλεσμένος του «All4fun Live» αύριο, Πέμπτη στις 16:00. Την εκπομπή παρουσιάζει ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης στον karmaradio.eu.
Γκάφα. Και η «Espresso» και η «Δημοκρατία», αμφότερες του ομίλου Φιλιππάκη, κυκλοφόρησαν το πρωί με θέμα το… διαζύγιο του ζεύγους Γιώργου και Αντας Παπανδρέου.
Μία ανεπανάληπτη γκάφα η οποία φυσικά διαψεύστηκε άμεσα και κατηγορηματικά.
 

Τελευταία Νέα