F1, MotoGP, clasico και ντέρμπι στο Μάντσεστερ εν μέσω… οβελία

Νίκος Μποζιονέλος
F1, MotoGP, clasico και ντέρμπι στο Μάντσεστερ εν μέσω… οβελία

bet365

Πάσχα με Formula 1 Κίνας, MotoGP στο Όστιν, clasico στην ACB Linga Endesa, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League από τα κανάλια OTE SPORT αλλά και αγώνες Championnat στα κανάλια Novasports.
Πλούσιο… πασχαλινό θέαμα σε όλα τα σπορ στο OTE TV. Το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή του Πάσχα (18:00, OTE SPORT 1HD σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου) κλέβει την παράσταση της 32ης αγωνιστικής της Barclays Premier League. Με μόλις έναν βαθμό να τους χωρίζει, οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο τη νίκη που θα τις φέρει πιο κοντά στην απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Στην Ισπανία, δύσκολη αναμέτρηση περιμένει την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα απέναντι στη Σεβίλλη, η οποία διανύει την καλύτερη σεζόν των τελευταίων ετών. Η μάχη ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Primiera Division, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 31ης αγωνιστικής της La Liga, θα προβληθεί ζωντανά το Μ. Σάββατο 11 Απριλίου στις 21.00, στο OTE Sport 2HD σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη ενώ στις 17:00 διεξάγεται το Ρεάλ Μαδρίτης – Εϊμπάρ, επίσης στο OTE Sport 2HD σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου.
Στο μπάσκετ, τα φώτα πέφτουν στο “el clasico” Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα για την 28η αγωνιστική της ACB Linga Endesa. Με το ηθικό των δύο ομάδων να είναι ακμαίο μετά και την πρόκριση με πλεονέκτημα στα play off της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ρίχνονται στη μάχη για τη νίκη, την Κυριακη του Πάσχα στις 13.15, στο OTE SPORT 4HD σε περιγραφή Κώστα Κατέβα.
Στο ΝΒΑ, αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα για την κανονική περίοδο της διοργάνωσης, με τις ομάδες να συμπληρώνουν μία-μία το πάζλ των 16 σε ανατολή και δύση. Ξεχωρίζουν οι αγώνες Βοστόνη-Κλίβελαντ (Κυριακη του Πάσχα, 22.00, ΟTE SPORT 4HD σε περιγραφή Αρη Μπάρκα) και Ιντιάνα-Οκλαχόμα (Δεύτερα του Πάσχα, 01.00, OTE SPORT 4HD σε περιγραφή Ρήγα Δάρδαλη).
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρωτάθλημα στην Ιταλία με την προσοχή να πέφτει στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για την 30η αγωνιστική στο Καμπιονάτο ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Πάρμα - Γιουβέντους (M. Σάββατο 11 Απριλίου, 19.00, OTE SPORT 4HD σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου), Τορίνο - Ρόμα (Κυριακή του Πάσχα, 16.00, OTE SPORT 2HD σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι) και Νάπολι - Φιορεντίνα (Κυριακή του Πάσχα, 16.00, OTE SPORT 4HD σε περιγραφή Πάνου Βόγλη).
Στάση και το πάντα εντυπωσιακό γερμανικό πρωτάθλημα με τις δυνατές μάχες στο γρασίδι να ξεπερνούν τα όρια. Το M. Σάββατο 11 Απριλίου ξεχωρίζει το Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ (16.30, OTE SPORT 3HD σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη), Μπάγερν Μονάχου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16.30, OTE SPORT 4HD σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά) και την Κυριακή του Πάσχα Στουτγκάρδη - Βέρντερ Βρέμης (18.30, OTE SPORT 3HD σε περιγραφή επίσης Αλκη Τσαβδαρά).
Για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το θέαμα κορυφώνεται την Κυριακή του Πάσχα με Formula 1 και MotoGP. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν σε ζωντανή μετάδοση στις 08.45 τον αγώνα της Formula 1 στο Grand Prix της Κίνας από το OTE SPORT 5HD σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα – Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου και στις 21.30 τον αγώνα MotoGP στο Όστιν των ΗΠΑ από το OTE SPORT 5HD σε περιγραφή Δημήτρη Διατσίδη. Για τη F1 θα υπάρξει και pre game εκπομπή στις 07.30 σε παρουσίαση Αντρέα Παλομπαρίνι.
To συναρπαστικό Championnat στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου και την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους δύο αγώνες για την 32η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Η αρχή στις μεταδόσεις θα γίνει τη Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου στις 21:30 με τον αγώνα Καέν - Μονακό, που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου στις 22:00 θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η αναμέτρηση Μπορντό – Μαρσέιγ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.
 

Τελευταία Νέα