Ορεξη να’ χεις…

Νίκος Μποζιονέλος
Ορεξη να’ χεις…

bet365

…να βλέπεις μπάλα! Οι μεταδόσεις σε Nova και OTE TV από Ελλάδα και Ευρώπη, ξεχωρίζουν εκτός συνόρων τα ντέρμπι Αρσεναλ – Λίβερπουλ, Ρόμα – Νάπολι, Ντόρτμουντ – Μπάγερν και Μαρσέιγ – Παρί. Τι ετοιμάζει η Nova για την κάλυψη του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ, ΝΒΑ… back-2-back στον ΟΤΕ.
Οι μεταδόσεις της 30ης αγωνιστική της Super League. Το Σάββατο το πρόγραμμα ξεκινά στις 15:00 με το Πλατανιάς - Βέροια σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη (Novasports 1) και κλείνει στις 19:30 με το Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη (Novasports 2). Την Κυριακή η δράση ξεκινά στις 15:00 με τον Πανιώνιος - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη (Novasports 3), συνεχίζεται στις 17:15 με τα ματς ΠΑΟΚ – Ξάνθη σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου (Novasports 3) και Εργοτέλης - Πανθρακικός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου (Novasports 6) και ολοκληρώνεται στις 19:30 με τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη (Novasports 1). Τη Μεγάλη Δευτέρα παίζουν στις 19:30 Ατρόμητος - ΑΟΚ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου (Novasports 1).
Κεκλεισμένων των θυρών… το ΑΕΚ – ΑΟΤ Αλίμου οπότε μόνη λύση η τηλεόραση. Το ματς, όπου η ΑΕΚ θέλει νίκη ώστε να μπει στα πλέι οφ με 8-10 βαθμούς μπόνους (ανάλογα και με τα αποτελέσματα του Απόλλωνα και της Παναχαϊκής), μεταδίδεται το Σάββατο στις 15:00 από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη.
Αλλα τέσσερα ματς της τελευταίας αγωνιστική της Football League θα καλυφθούν τηλεοπτικά: το Σάββατο στις 15:00 το Ερμιονίδα - Απόλλων Σμύρνης (OTE Sport 5) και την Κυριακή στις 15:00 τα ματς Ηρακλής - Λάρισα (OTE Sport 2), Αναγέννηση Καρδίτσας – Ολυμπιακός Βόλου (OTE Sport 5) και Καλαμαριά – Αγροτικός Αστέρας (OTE Sport 6) με τις δύο ομάδες να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για παραμονή στην κατηγορία.
Live και ο Αρης. Το Σάββατο στις 16:00 μεταδίδεται ο αγώνας Άρης – Πανσερραϊκός από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα Άρης – Πανσερραϊκός, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στην περιγραφή του αγώνα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ο Δημήτρης Κανελλάκης.
Φουλ… μπάλα. Οι εθνικές τελείωσαν και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπαίνουν στις τελευταίες καθοριστικές «στροφές».
Το ντέρμπι της εβδομάδας στην Premier League διεξάγεται στο Λονδίνο ανάμεσα σε Αρσεναλ και Λίβερπουλ (Σάββατο 14:45, OTE Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Αστον Βίλα (Σάββατο 17:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου) και η Τσέλσι τη Στόουκ (Σάββατο 19:30, OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου). Την Κυριακή στις 18:00, διεξάγεται το γειτονικό ντέρμπι, με έντονη αντιπαλότητα, Σάντερλαντ – Νιούκαστλ με μετάδοση από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη και τη Δευτέρα η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει εκτός την Κρίσταλ Πάλας (22:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου).
Για την Primera Division η Ατλέτικο δοκιμάζεται στην Κόρδοβα (Σάββατο 19:00, OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα) και την Κυριακή η Ρεάλ υποδέχεται στη Μαδρίτη τη Γρανάδα (13:00, OTE Sport 2 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη), η Βαλένθια τη Βιγιαρεάλ (18:00, OTE Sport 2 σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή) και η Μπαρτσελόνα παίζει στο Βίγο ενάντια στη Θέλτα (22:00, OTE Sport 2 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη).
Στο Campionato ξεχωρίζουν το ματς της Ρόμα με τη Νάπολι (Σάββατο 13:30, OTE Sport 3 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι) και της Γιουβέντους με την Εμπολι (Σάββατο 22:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου).
Στην Bundesliga η Μπάγερν παίζει στη Βεστφαλία με την Ντόρτμουντ σε ένα από τα κλασικά ντέρμπι της σεζόν (Σάββατο 19:30, OTE Sport 3 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα) ενώ η Λεβερκούζεν υποδέχεται το Αμβούργο (Σάββατο 16:30, OTE Sport 6 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη).
Στο Championnat η Λυών δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Γκινγκάμπ (Σάββατο 18:00, Novasports 4 σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη) ενώ το βράδυ της Κυριακής διεξάγεται το «classique» στη Μασσαλία ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Παρί (22:00, Novasports 2 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα).
Aπό την Eredivisie ξεχωρίζει το ντερμπάκι ΑΖ Αλκμααρ – Φέγενορντ με μετάδοση από το Action 24 την Κυριακή στις 13:30 σε περιγραφή Μιχάλη Μουσελίμη ενώ το βράδυ του Σαββάτου μεταδίδεται από το Novasports 3 το καλό ματς Τβέντε – PSV Αϊντχόφεν (21:45, σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου).
O πρώτος τίτλος στο μπάσκετ κρίνεται στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 5 Απριλίου στις 17:15, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση από το κλειστό του ΟΑΚΑ, τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, Απόλλων Πατρών – Παναθηναϊκός. O αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Από τις 16:30 οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα του τελικού, με το pre game show από το κλειστό του ΟΑΚΑ. Στην παρουσίαση θα είναι οι Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Γιώργος Συρίγος, που μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα. Ο Γιώργος Αργυρόγλου και ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος θα καλύψουν το ρεπορτάζ κατά την άφιξη των επισήμων και όλα τα τελευταία νέα πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ ο Μάνος Μανουσέλης θα περάσει απ’ το μικροσκόπιο τους δύο φιναλίστ πάντοτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας ψηφιακής ανάλυσης.
Τη σκυτάλη θα πάρουν στις 17:15 ο Δημήτρης Καρύδας και ο Νικήτας Αυγουλής για την περιγραφή του τελικού ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Αργύρης Στεφανόπουλος και ο Σπύρος Δημολίτσας. Αμέσως μετά την απονομή του Κυπέλλου, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Post game show με όλα τα παραλειπόμενα, δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων και όλο τον απόηχο το κλειστό του ΟΑΚΑ.
ΝΒΑ… back-2-back. Το θέαμα στον φαντασμαγορικό κόσμο του ΝΒΑ συνεχίζεται με αγώνες που κόβουν την ανάσα, στην προσπάθεια των ομάδων για πρόκριση στα play offs. Την Κυριακή θα προβληθούν back-2-back οι αγώνες Οκλαχόμα-Χιούστον (20:00, OTE Sport 4) και Κλίβελαντ - Σικάγο (22:30, OTE Sport 4). Αντίστροφη μέτρηση για το κολεγιακό πρωτάθλημα (NCAA) με τη διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης ανάμεσα σε Ντιούκ - Μίτσιγκαν (01:00, OTE Sport 6) και Κεντάκι - Γουσκόνσιν (03:30, OTE Sport 6) τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας. Οι νικητές των ζευγαριών αυτών θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό ξημερώματα Μεγάλης Τρίτης στις 04.00 στο OTE Sport 4.
Λεπτό προς λεπτό η τελευταία αγωνιστική της Volley League. Πέφτει η αυλαία της Volley League για την κανονική σεζόν και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο στις 17:00, θα παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» σε παρουσίαση του Παντελή Λώλη, που θα περιλαμβάνει τους έξι αγώνες της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Volley League, (Άρης – Παμβοχαϊκός, Ολυμπιακός – Λαμία, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ΜΕΝΤ – Κηφισιά, ΑΕΚ – Ορεστιάδα και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Φοίνικας Σύρου) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη μάχη για την είσοδο στην τετράδα. Καλεσμένος ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος.
Πρωτιές για τα αθλητικά του Ε ΤV. Εντυπωσιακά νούμερα πιάνει η αθλητική ενότητα στην πρωινή εκπομπή «Με το καλημέρα» με την Χριστίνα Λαμπίρη στο Ε ΤV, με παρουσιαστή τον Γιώργο Σπανουδάκη. Είναι ενδεικτικό ότι η τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό (15-44 ετών) συχνά ξεπερνά το 21% κι τερματίζει μπροστά απ’ όλα τα πανελλαδικά κανάλια, ενώ στο γυναικείο κοινό φτάνει και το 30% (!).
Hashtags - #Media_Café στο Facebook και #Media_Café στο Twitter.
 

Τελευταία Νέα