Στα κανάλια Novacinema… μετακομίζει η Village

Νίκος Μποζιονέλος
Στα κανάλια Novacinema… μετακομίζει η Village

bet365

Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα απολαμβάνουν σε α’ τηλεοπτική προβολή και ταινίες παραγωγής της Village Roadshow Pictures μετά τη συμφωνία της Nova που επεκτείνει τη συνεργασία με τα μεγαλύτερα studio του Hollywood.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα απολαμβάνουν σε α’ τηλεοπτική προβολή και ταινίες παραγωγής της Village Roadshow Pictures. Ανάμεσα σε αυτές, είναι και οι πρόσφατες παραγωγές της ανεξάρτητης εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών του Hollywood, οι οποίες είναι υποψήφιες στην 87η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, που θα προβληθεί σε αποκλειστική live μετάδοση στις 22 Φεβρουαρίου από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.
Από αυτές ξεχωρίζουν o «Ελεύθερος Σκοπευτής», σε σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ, με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος είναι υποψήφιος για Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου. Η ταινία είναι υποψήφια συνολικά για 6 βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα στα οποία και αυτό της καλύτερης ταινίας. Υποψήφιος για Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου είναι και ο Ρόμπερτ Ντιβάλ για τη συμμετοχή του στην ταινία «Ο Δικαστής», που θα προβληθεί επίσης στα Novacinema. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο σπουδαίος Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.
Σε αποκλειστικότητα, έρχεται επίσης και η φανταστική περιπέτεια «Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ» με τους Μίλα Κούνις και Τσάνινγκ Τέιτουμ, από τους δημιουργούς της τριλογίας «The Matrix», όπως και η θεαματική και αγωνιώδης μεγάλη παραγωγή «In The Heart Of The Sea» του Ρον Χάουαρντ, με τους Κρις Χέμσγουορθ και Σίλιαν Μέρφι. Πολύαναμενόμενη είναι επίσης και η εκπληκτική επιστροφή του μοναχικού επαναστάτη Mad Max - Τζορτζ Μίλερ - στην ταινία «Mad Max: Ο δρόμος της οργής», με τους Τομ Χάρντι και Σαρλίζ Θέρον.
Αυτές και αρκετές άλλες Village Roadshow Pictures κινηματογραφικές παραγωγές αναμένονται να προβληθούν από τα κανάλια Novacinema, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition, ενώ θα είναι διαθέσιμες από laptop, smartphone και tablet μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.
H Village… μετακομίζει στα Novacinema καθώς μέχρι πρότινος προβαλλόταν από τον ΟΤΕ TV και τα Novacinema εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα τους και προσφέρουν μακράν το καλύτερο κινηματογραφικό πρόγραμμα μέσα από τις αποκλειστικές συμφωνίες που έχουν με τα μεγαλύτερα studio του Hollywood.
Στα κανάλια Novacinema "παίζουν" τα μεγαλύτερα studio του Hollywood
* Warner: Το μεγαλύτερο παγκοσμίως κινηματογραφικό στούντιο, που ανέδειξε τα πιο λαμπρά κινηματογραφικά αστέρια όλων των εποχών (Gravity, Batman, Hangover)
* FOX: Η 20th Century Fox είναι μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές βιομηχανίες του Hollywood που έχει παράγει και διανείμει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες (Titanic, Avatar, Ice Age)
* Paramount: Μία από τις πιο σημαντικές δυνάμεις στην ιστορία του αμερικάνικου κινηματογράφου, που έκλεισε έναν αιώνα ζωής! Το πλούσιο κινηματογραφικό αρχείο της Paramount απαριθμείται από πολλές βραβευμένες κινηματογραφικές ταινίες, σύγχρονες και κλασικές εμπορικές παραγωγές (Psycho, The Godfather, Star Trek)
* Disney: Ένα από τα κορυφαία studio του Hollywood που χαρίζει για περισσότερα από 90 χρόνια, στιγμές συγκίνησης, χαράς και αγωνίας σε δισεκατομμύρια θεατές παγκοσμίως (Frozen, Lion King, Thor)
* Columbia: Το πέμπτο μεγαλύτερο από τα έξι σημαντικά στον κόσμο κινηματογραφικά στούντιο. Από το 1950 και για πολλές δεκαετίες παρήγαγε κατά καιρούς πάνω από 40 ταινίες το χρόνο, προσφέροντας παραγωγές που συχνά έσπαγαν τα ταμεία και καθήλωναν το κοινό. (From Here to Eternity, The Bridge on the River Kwai, On the Waterfront)
* HBO: Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου στις ΗΠΑ. Από την ίδρυσή της το 1972 μέχρι σήμερα, η HBO έχει δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα επιτυχημένων σειρών και μίνι-σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ που λαμβάνουν συνεχώς σημαντικές διακρίσεις (Game of Thrones, True Detective, Mildred Pierce)

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα