Zωντανά στην Ελλάδα, το «Μπακού 2015»

Gazzetta team
Zωντανά στην Ελλάδα, το «Μπακού 2015»

bet365

H Oργανωτική Επιτροπή «Μπακού 2015» υπέγραψε συμφωνία με τη ΝΕΡΙΤ προκειμένου να μεταδώσει στην Ελλάδα τους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που θα γίνουν τον Ιούνιο στο Αζερμπαϊτζάν.

Όπως ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή, η ΝΕΡΙΤ θα μεταδίδει ζωντανά σε καθημερινή βάση τους αγώνες, αλλά και τις Τελετές Έναρξης και Λήξης.

Για τη συμφωνία, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μάθαμε για την επισημοποίηση της συμφωνίας ώστε οι πρώτοι Ευρωπαϊκοί Αγώνες να μεταδοθούν στην Ελλάδα. Όλοι οι φίλαθλοι της χώρας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις επιτυχίες των αθλητών μας στο Μπακού και να έχουν ποιοτική κάλυψη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης για το 2015».

Εκ μέρους της ΝΕΡΙΤ, ο Πρόεδρος Πέτρος Μάης δήλωσε: «Ως η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, η Ελλάδα έχει σπουδαία αθλητική ιστορία που αναγνωρίζεται και εκτιμάται σε όλο τον κόσμο. Οι πρώτοι Ευρωπαϊκοί Αγώνες αποτελούν μια σημαντική στιγμή του ευρωπαϊκού αθλητισμού και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που θα καλύψουμε τους αγώνες στην πατρίδα μας».

 

Τελευταία Νέα