Μεταδόσεις Κυπέλλου, «συγκυβέρνηση» ALPHA – STAR και... κηδεία!

Νίκος Μποζιονέλος
Μεταδόσεις Κυπέλλου, «συγκυβέρνηση» ALPHA – STAR και... κηδεία!

bet365

Οι μεταδόσεις του Κυπέλλου από τα κανάλια του OTE TV, «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» στα κανάλια Novasports, πρωτιές για ALPHA και STAR στις τηλεθεάσεις και τα πιο χαρακτηριστικά σημερινά πρωτοσέλιδα!
Κύπελλο Ελλάδας στον OTE TV. Όλοι οι αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλου Ελλάδας αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV. Μετά τα ισόπαλα αποτελέσματα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους και να περάσουν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» φιλοξενούν τη Skoda Ξάνθη και οι «κιτρινόμαυροι» την Κέρκυρα, ενώ μετά το 3-0 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ομάδα του Τυρνάβου στο Καραϊσκάκη. Συνοπτικά, το πρόγραμμα των μεταδόσεων:
Τρίτη 27/1
* 15:00, ΟΦΗ – Πανθρακικός, OTE Sport 2 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα
* 17:15 Λεβαδειακός – Απόλλων, OTE Sport 4 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη
* 19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής, OTE Sport 2 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη
Τετάρτη 28/1
* 15:00 Βέροια – Πανιώνιος, OTE Sport 2 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη
* 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Χανιά, OTE Sport 4 σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσίδη
* 19:30 Ολυμπιακός – Τύρναβος, OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα
Πέμπτη 29/1
* 17:00 ΑΕΚ – Κέρκυρα, OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου
* 19:00 Παναθηναϊκός - Skoda Ξάνθη, OTE Sport 4 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα
«Παίζουμε Ελλάδα πόλο» στα κανάλια Novasports. Ο Ζάχος Αναστασιάδης αποκαλύπτεται στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με τον Διονύση Στρούμπο την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 18:15 από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD. O έμπειρος πολίστας του Νηρέα Λαμίας, μιλάει για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών και τη μάχη του τίτλου, ενώ αναφέρεται και στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο Νηρέα Λαμία. Τέλος, στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες οι λεπτομέρειες από τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών.
Live αύριο το Ελλάδα – Ισπανία. Την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 19:00 μεταδίδεται live από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, ο αγώνας Ελλάδα – Ισπανία για τα προκριματικά του World League Γυναικών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.
Κυβέρνηση... συνεργασίας ALPHA και STAR στις τηλεθεάσεις! Ο ΑLPHA, με τον Αντώνη Σρόιτερ και την Έλλη Στάη στην κεντρική παρουσίαση, ήταν ο μεγάλος νικητής της τηλεοπτικής εκλογικής βραδιάς. Ακολούθησε στη δεύτερη θέση το Star με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη Μάρα Ζαχαρέα που πρώτευσε όμως στα δυναμικά κοινά.
Αναλυτικά στο σύνολο κοινού ο ALPHA κατέγραψε ποσοστό τηλεθέασης 20,7% προσελκύοντας 871.258 τηλεθεατές. Ακολούθησαν το STAR με 18,9% και 793.693 τηλεθεατές, το MEGA με 15% και 637.877 τηλεθεατές, ο ΑΝΤ1 με 10,7% και 448.391 τηλεθεατές, ο ΣΚΑΙ με 8,3% και 351.636 τηλεθεατές και η ΝΕΡΙΤ με 4,6% και 186.653 τηλεθεατές. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ALPHA κέρδισε πρωτιά και κατά το σημαντικό τέταρτο της εκλογικής βραδιάς 19:00 - 19:15, όπου η πλειονότητα των τηλεθεατών τον επέλεξε προκειμένου να ενημερωθεί για τα πρώτα αποτελέσματα του exit poll.
Το STAR κέρδισε την πρωτιά στο κοινό 15–44 με 20,1 έναντι 19,4% του ALPHA, 13,9% του MEGA, 10,1% του ΑΝΤ1, 9,1% του ΣΚΑΪ και 2,2% της ΝΕΡΙΤ.
Αυτοδυναμία... «Μουρμούρας»! Το έκτακτο, εκλογικό επεισόδιο του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στον ALPHA ήταν το δημοφιλέστερο πρόγραμμα χθες! Το παρακολούθησαν 1.068.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο, με μέση τηλεθέαση 10,5% και μέσο μερίδιο 33,2%.
Media @ politics.
* Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Προβολής, στο Ζάππειο Μέγαρο διαπιστεύθηκαν 1.015 δημοσιογράφοι. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό που έχει σημειωθεί σε κάλυψη ελληνικών εκλογών.
* Tα exit polls αυτοί τη φορά «έστεψαν» το νικητή των βουλευτικών εκλογών, αφού έπεσαν μέσα σχεδόν σε όλες τις προβλέψεις τους, με εξαίρεση τους ΑΝΕΛ που τερμάτισαν προτελευταίοι και με το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί (σε αντίθετη φορά από το εθνικό γκάλοπ).
* Πέντε κανάλια (ΝΕΡΙΤ, MEGA, ANT1, STAR και ALPHA) παρουσίασαν χθες κοινό exit poll που πραγματοποίησαν ισάριθμες εταιρείες δημοσκοπήσεων (ALCO, MRB, GPO, MARC και METRON Analysis). Το πρώτο που παρατηρούσε κανείς ήταν ότι όπως πάντα το χρονόμετρο του ΑΝΤ1... έτρεχε γρηγορότερα από αυτά των άλλων καναλιών κατά 40 δευτερόλεπτα!
* Για όσους αναρωτιούνται, ο Αδωνις Γεωργιάδης όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει τη χώρα αλλά απόψε θα είναι καλεσμένος του Αρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ (22:15) μαζί με Σπύρο Λυκούδη, Θανάση Παπαχριστόπουλο, Εύη Χριστοφιλοπούλου και Απόστολο Γκλέτσο (θα «παρέμβει»).
* Πρώτη γυναίκα αναδείχθηκε στη Β' Αθήνας για τη ΝΔ η δημοσιογράφος Άννα Καραμανλή, που πήρε την 8η θέση πίσω από τον Γιώργο Κουμουτσάκο και μπροστά από την τέως κυβερνητική εκπρόσωπο (και επίσης δημοσιογράφο) Σοφία Βούλτεψη.
* «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υλοποιήσει την υπόσχεσή του και θα ξανανοίξει την ΕΡΤ» δήλωσε από την Αγία Παρασκευή χθες η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο Ραδιομέγαρο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την παρουσία των ΜΑΤ.
Τα πρωτοσέλιδα.
Η «Ακρόπολις» σε έξαρση πολιτικού οπαδισμού. Άλλοι γέλασαν, άλλοι αποδοκίμασαν.
Ο ΔΟΛ βάφτηκε κόκκινος. Πόσο θα κρατήσει, άραγε;
Photomedia. Η σειρά-φαινόμενο, με γυρίσματα σε τέσσερις χώρες, και budget δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Game of Thrones» ξεκινά αύριο, Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 00:15 σε πρώτη προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα