Το HL κανάλι στον OTE, o Ρένος, η Σπυροπούλου και οι 9 ανεξάρτητοι!

Νίκος Μποζιονέλος
Το HL κανάλι στον OTE, o Ρένος, η Σπυροπούλου και οι 9 ανεξάρτητοι!

bet365

Η πρεμιέρα του OTE Sport Highlights HD, η εξήγηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τη... γράμμωση, πόσα θα παίρνει ο Ρένος Χαραλαμπίδης από τη ΝΕΡΙΤ, τα... μεγάλα μέσα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και οι εννέα ανεξάρτητοι βουλευτές απόψε στην «Ανατροπή».
Πρεμιέρα για το κανάλι OTE Sport Highlights HD. Στον αέρα βρίσκεται από σήμερα το νέο 24ωρο κανάλι OTE Sport Highlights HD του ΟΤΕ TV, το οποίο φιλοξενεί στιγμιότυπα από το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο του ΟΤΕ TV σε όλα τα σπορ, ειδήσεις από τις κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως, αλλά και συνεχή live ενημέρωση για τα αποτελέσματα αγώνων.
Με πρόγραμμα που διαρκεί όλη την ημέρα, το OTE Sport Highlights HD προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση στους φίλους των αθλημάτων, που περιλαμβάνει:
• Στιγμιότυπα αγώνων σε όλα τα σπορ από τις διοργανώσεις που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου. Οι προβολές των highlights είναι επαναλαμβανόμενες και ανανεώνονται σε καθημερινή βάση.
• Υποστηρικτικό υλικό και περιεχόμενο από τους αγώνες, όπως δηλώσεις των πρωταγωνιστών, συνεντεύξεις, κάλυψη από τα παρασκήνια, αφιερώματα, κα.
• Ζωντανά αποτελέσματα αγώνων σε ποδόσφαιρο (πχ Barclays Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Κύπελλο Ελλάδας, Football League ΟΠΑΠ, κα) και μπάσκετ (NBA, ACB, Lega Basket, Serie A, Basket League ΣΚΡΑΤΣ, Euroleague, Eurocup, κα) από το περιεχόμενο που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV καθώς και από άλλες διοργανώσεις.
• Πληροφορίες και ειδήσεις για όλες τις σημαντικές διοργανώσεις σε όλα τα σπορ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως αποτελέσματα αγωνιστικών, βαθμολογικοί πίνακες, προγράμματα επόμενων αγωνιστικών, στατιστικά για τις ομάδες, κα.
Το πρόγραμμα και οι ενημερώσεις του OTE Sport Highlights HD ανανεώνονται συνεχώς και σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας έγκαιρη, έγκυρη και ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση, με την επιμέλεια της δημοσιογραφικής ομάδας του ΟΤΕ TV.
Παπανικολάου, Part 2. Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Κώστα Παπανικολάου θα φιλοξενήσει το «Pick n’ Roll» του ΟΤΕ TV αυτή την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00, στο OTE Sport 4. Οι Ντουάιτ Χάουαρντ, Τζέισον Τέρι, Τρέβορ Αρίζα και Τζος Πάουελ πλέκουν το εγκώμιο του Έλληνα διεθνούς, όπως και ο παλιός σούπερ-σταρ των Ρόκετς, Στιβ Φράνσις. Επίσης, ο ζωντανός μύθος του ΝΒΑ και προπονητής της ομάδας του Χιούστον, Κέβιν Μακ Χέιλ εξηγεί γιατί ο «Παπ» έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη του.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα δουν επίσης πώς περνάει μια μέρα στο Χιούστον ο Παπανικολάου, από το πρωί που ξυπνάει έως το βράδυ που φεύγει από το «Τογιότα Σέντερ», σε ένα μοναδικό οδοιπορικό στην πόλη του Τέξας, με τους απεσταλμένους του ΟΤΕ TV Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη. Ακόμη, δεν πρέπει να χάσουν το ρεπορτάζ για όσα έγιναν στο παρασκήνιο του αγώνα ανάμεσα στους Ρόκετς και τους Γκρίζλις του Κώστα Κουφού και του Νικ Καλάθη.
Merry Xmas. Η ομάδα των καναλιών ΟΤΕ Sport τραγουδούν τα καλάντα. Και του χρόνου!

Γραμμωμένη. Η τραγουδίστρια και διαγωνιζόμενη του «Dancing with the stars» Ειρήνη Παπαδοπούλου προκαλεί… εγκεφαλικά όχι τόσο με τις εμφανίσεις της όσο το γυμνασμένο της κορμί και τους καλοσχηματισμένους της κοιλιακούς.
Η σέξι αοιδός διέψευσε δημόσια μάλιστα ότι παίρνει… αναβολικά, όπως κατηγορήθηκε: «Ο αθλητισμός είναι η ζωή μου από το δημοτικό. Δεν έγινα γραμμωμένη μέσα σε έξι μήνες».
-> Female Bodybuilding…
Happymon.gr. Νέο site από τον όμιλο ΑΝΤ1 και τη Δάφνη Επικοινωνίες. Το happymon.gr με φρέσκια ματιά και στόχο να βοηθήσει τις μητέρες να χαρούν κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης τους και της ανατροφής των παιδιών τους, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς με πλούσια θέματα και χρήσιμες συμβουλές, έξυπνα τεστ και συνεντεύξεις, απαντήσεις από ειδικούς για κάθε απορία αλλά και με έξυπνες ιδέες που θα κάνουν την καθημερινότητα μιας μητέρας πιο ξεκούραστη και ασφαλή.
Ο Ρένος, η ΝΕΡΙΤ και το «μαύρο» στην ΕΡΤ. Τι κι αν έχουμε φτάσει στα μισά της σεζόν και η ΝΕΡΙΤ δεν έχει ακόμα παρουσιάσει ούτε ολοκληρωμένο πρόγραμμα ούτε δεύτερο κανάλι παρότι συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που εισπράττει το ανταποδοτικό τέλος; Κάποιες –ελάχιστες- παραγωγές συνεχίζουν να εξασφαλίζουν την παρουσία τους στο αναιμικό, σχεδόν ανύπαρκτο, πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ. Πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη «Real News», ανανεώθηκε η συμφωνία για το τηλεπαιχνίδι «Κάθε τόπος και ιστορία» που παρουσιάζει ο ηθοποιός και πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Ρένος Χαραλαμπίδης.
Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το Δ.Σ της εταιρείας ενέκρινε την ανανέωση της εν λόγω εξωτερικής παραγωγής –η οποία σημειωτέον είχε τηλεθέαση της τάξεως του 2,5%- για άλλα 60 επεισόδια, με συνολικό κόστος 318.830 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Το γεγονός ότι ο ηθοποιός έχει κατά το παρελθόν δηλώσει ότι «επικροτεί απόλυτα το κλείσιμο της ΕΡΤ» και ότι «το μαύρο το έριξαν οι καταληψίες» και σήμερα είναι ίσως ο μόνος ηθοποιός που αμείβεται από το διάδοχο σχήμα της δημόσιας τηλεόρασης, θεωρούνται απλές συμπτώσεις σε μια αλληλουχία τυχαίων γεγονότων...
Δεύτερη. Σταθεροί στις επιλογές τους αποδείχτηκαν για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο οι τηλεθεατές, και πάλι νικήτρια την Κατερίνα Καραβάτου, τον Κρατερό Κατσούλη και την παρέα τους στις τηλεθεάσεις των πρωινών.
Η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» έκανε κατά μέσο όρο 15,5% έναντι του 9,5% που έφτασε το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» του ALPHA και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.
-> Και, όπως βλέπετε, η Κωνσταντίνα εμφανώς έβαλε μπροστά τα... μεγάλα μέσα.
Κουίκ VS 18. 18 δικαστικοί συντάκτες αντέδρασαν στη δήλωση του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έκανε λόγο για δημοσιογραφικά τερατουργήματα σχετικά με τη «δυσαρέσκεια στις εισαγγελικές αρχές από την αναβολή της κατάθεσης του Πάνου Καμμένου». Την ανακοίνωση υπογράφουν Άννα Κανδύλη, Ρεγγίνα Σπυράτου, Τζούλη Βινιεράτου, Κωνσταντίνος Γεώργιζας, Παναγιώτης Στάθης, Αντωνία Ξυνού, Σοφία Φασουλάκη, Σοφία Σπίνγκου, Βάσω Παλαιού, Μαρία Ζαχαροπούλου, Ντίνα Τσουκαλά, Κατερίνα Κατή, Μίνα Μουστάκα, Ιωάννα Μάνδρου, Μαρία Δήμα, Χριστιάνα Χατζηιορδάνογλου, Φάνης Καραμπατσάκης και Βάσω Κόκκαλη.
Αρωμα... εκλογών στον «Ενικό». Απόψε στις 23:20, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» και στο STAR, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης.
Εννέα ανεξάρτητοι, δύο βουλευτές και ο Πρετεντέρης. Εννέα ανεξάρτητοι βουλευτές ανοίγουν τα χαρτιά τους, στην «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη απόψε στις 23:55 στο MEGA, παραμονή της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Καλεσμένοι οι Χρυσούλα Γιαταγάνα, Μίκα Ιατρίδη, Βασίλης Καπερνάρος, Σπύρος Λυκούδης, Παναγιώτης Μελάς, Πάρις Μουτσινάς, Βασίλης Οικονόμου, Θόδωρος Παραστατίδης, Γρηγόρης Ψαριανός, την ενδεκάδα συμπληρώνουν η βουλευτής της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Νίκη Φούντα και ο βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τέρενς Κουίκ.
-> Prentederis for president.
Photomedia (1). Θα μπορούσε κάλλιστα, δηλαδή, να είναι και Σανμαρτεάν.
Photomedia (2). Η Δέσποινα Βανδή επισκέπτεται απόψε στις 23:20 το «ΟΛΑ ΜΠΙΜΠ» του ΑΝΤ1 με τους Θέμο Αναστασιάδη, Βαγγέλη Περρή και Δούκισσα Νομικού με μια ξεχωριστή συνέντευξη και πολύ τραγούδι.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα