Η Πόπη, ο Τσουκαλάς, το Europa και το πορνό της Μελέτη!

Νίκος Μποζιονέλος
Η Πόπη, ο Τσουκαλάς, το Europa και το πορνό της Μελέτη!

bet365

Οι μεταδόσεις Europa League και Euroleague, Τσουκαλάς σε «Καρντάσιανς» και… Μενεγάκη, ο ΠΣΑΤ τιμά Σαμαρά και Jay, η ατάκα Τσαπανίδου για Ζαρμακούπη, το εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ σε Πρετεντέρη, η Μελέτη σε γυρίσματα πορνό και ρετρό με… Σταύρο Δήμα.
Champions League απόψε στη ΝΕΡΙΤ. Από τις 19:00 στη ΝΕΡΙΤsports και στη ΝΕΡΙΤ HD θα προβληθούν στιγμιότυπα από όλους τους χθεσινούς αγώνες. Στις 21:00 και μέσα από την εκπομπή pre game με τον Ιωσήφ Νικολάου θα προβληθεί δούμε πλούσιο ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάλμε αλλά και τα τελευταία νέα της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, λίγο πριν από την σέντρα στην Ισπανία σε ματς που μεταδίδεται στις 21:45 σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου. Αμέσως μετά ακολουθεί η post game εκπομπή με ανάλυση των φάσεων και εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλες τις αποψινές αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής. Στο πλαίσιο της εκπομπής θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της Ρόμα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Ακης Μάντζιος.
Σαμαράς και Jay τιμώμενα πρόσωπα. Την πλέον ιδιαίτερη στιγμή στη γιορτή των κορυφαίων του ΠΣΑΤ θα μας επιφυλάξει η συνύπαρξη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά με τον μικρό Ιρλανδό οπαδό της Σέλτικ και προσωπικό του φίλο, Jay Beatty. Η ξεχωριστή σχέση ανάμεσα στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον νεαρό θαυμαστή του και το μήνυμα που εστάλη σε παγκόσμιο επίπεδο, στάθηκαν η αφορμή να προσκληθούν για να τιμηθούν και οι δύο από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου στα φετινά βραβεία, τη Δευτέρα 15/12 στις 19:00 στο ΣΕΦ.
Ολη η Nova είναι… ΠΑΟΚ! Μη βιαστείτε για comments και... «gazzetta, να περάσει». Εξηγούμαι: από χθες ο Ολυμπιακός είναι στους «32» του Europa League και αύριο κρίνεται αν προκριθεί και ο ΠΑΟΚ (νικώντας τα Γαλλάκια της Γκινγκάμπ στην Τούμπα). Αν ο ΠΑΟΚ περάσει τότε και η Nova θα μεταδώσει, στους «32», αγώνα ελληνικής ομάδας μιας και ο Ολυμπιακός… πέρασε πια στα χέρια του ΑΝΤ1 που έχει την πρώτη επιλογή. Δεν αποκλείεται βέβαια να μεταδώσουν από ένα. Ως τότε, βλέπουμε…
Κληρώσεις. Για Champions & Europa League τα… μπαλάκια των κληρώσεων θα τα δούμε την προσεχή Δευτέρα 15/12. Στις 13:00 και στις 14:00 αντίστοιχα με μετάδοση από Novasports 1 και Eurosport.
Ο Αρχιμήδης η Μενεγάκη και ο Τάκης. Το βίντεο με τον Τάκη Τσουκαλά και τον… Αρχιμήδη το είδατε (οι περισσότεροι). Και με αυτό καταπιάστηκε και η Ελένη Μενεγάκη. Δείτε το, στο Gazzetta Plus.
Ειρήσθω εν παρόδω, απόψε στις 23:15 στους «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1, με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρη Σταρόβα, είναι καλεσμένοι και ο Τάκης Τσουκαλάς αλλά και η Χρυσούλα Διαβάτη.
-> Κλάμα.
Europa League Live. Το ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ μεταδίδει live αύριο από τον ΑΝΤ1 στις 22:05. Στην περιγραφή θα είναι ο Μιχάλης Τσώχος και στο ρεπορτάζ ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος. Το ματς μεταδίδεται και από το antennanews.gr. Με τη λήξη του ματς θα μεταδοθεί η εκπομπή σε παρουσίαση Ιάκωβου Φιλιππούση με όλο το… τρίτο ημίχρονο από την Τούμπα αλλά και στιγμιότυπα από όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
Οι αγώνες του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports. Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την πορτογαλική Εστορίλ με μετάδοση από Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Νίκου Τζουάννη και Γιώργου Αργυρόγλου. Από τις 19:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το pre game show που θα προβληθεί στην «Ώρα των Πρωταθλητών» σε παρουσίαση του Γιάννη Καραλή, με live συνεντεύξεις και όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων. Την ίδια ώρα, θα προβληθεί επίσης σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, ο εκτός έδρας αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με την Παρτιζάν σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη, ρεπορτάζ και ρεπορτάζ Γιώργου Μαρκόπουλου. Με τη λήξη των αγώνων στις 00:00, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την εκπομπή «Europa League Live» στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων, ενώ θα υπάρχει και πλούσιο ρεπορτάζ από τον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Γκινγκάμπ.
Στη σούμα, οι αυριανές μεταδόσεις από τα… Γιουρόπια: στις 19:00 Ντνιεπρ – Σεντ Ετιέν (Novasports 3) και Καραμπάγκ – Ίντερ (Novasports 7), στις 20:00 Παναθηναϊκός – Εστορίλ (Novasports 1), Παρτιζάν – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2) και Απόλλων Λεμεσού – Βιγιαρεάλ (Novasports 6) και, στις 22:05, Λιλ – Βόλφσμπουργκ (Novasports 1), Σεβίλλη – Ριέκα (Novasports 2) και Γιουνγκ Μπόις – Σπάρτα Πράγας (Novasports 6).
Διήμερο Euroleague. Η εκτός έδρας δοκιμασία του νταμπλούχου Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο μεταδίδεται αύριο, Πέμπτη 11/12 από το Novasports 3 στις 21:45 σε περιγραφή Νικήτα Αυγουλή ενώ το ματς του Ολυμπιακού την Παρασκευή με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ μεταδίδεται από τη ΝΕΡΙΤ στις 21:45 σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου. Και η ΝΕΡΙΤ και Novasports 3 θα βγάλουν, όπως κάθε εβδομάδα, εκπομπές μετά τη λήξη των αγώνων.
Πλην των προαναφερθέντων, live μεταδίδονται αύριο Πέμπτη στις 21:45 το Μπαρτσελόνα – Φενερμπαχτσέ Ούλκερ (Novasports 7) και την Παρασκευή στις 18:00 Ούνιξ Καζάν – Ζαλγκίρις Κάουνας (Novasports 1), στις 21:00 Αναντόλου Εφές – Νίζνι (Novasports 4), στις 21:15 Λιμόζ – Άλμπα (Novasports 6), στις 21:30 Λαμποράλ Κούτσα – Βαλένθια (Novasports 3) και Σάσαρι – Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 2).
Η ατάκα. Σε συνέντευξή της στην Τζοβάννα Βλαχάβα και στο περιοδικό «Hellο» η Πόπη Τσαπανίδου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, με ποιον θα δεχόταν να συμπαρουσιάσει την εκπομπή της, αν της έβαζαν όρο: «Με τον Θοδωρή Ζαρμακούπη, τον επικεφαλή του αθλητικού τμήματος του STAR. Κάθε φορά που κλείνουμε μαζί την εκπομπή στο πλατό, περνάμε φανταστικά»
-> Μην το λέτε απλά. Κάντε το.
Με Παπανδρέου. Η αυριανή εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, Πέμπτη 11/12 στις 21:00 (OΤΕ Sport 4 HD) θα φιλοξενήσει τον προπονητή του ΑΟ Χανιά, Σταύρο Παπανδρέου. Ο Έλληνας τεχνικός, κάτοχος διπλώματος UEFAPRO, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας διαδεχόμενος τον Σούλη Παπαδόπουλο, με τον οποίο υπήρξε συνεργάτης, θα μιλήσει για την εξαιρετική πορεία των Κρητικών, πορεία που τους έχει φέρει στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου, πίσω από την ΑΕΚ.
Ούτε εμπάργκο ούτε Πρετεντέρης. Το… εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στο MEGA φαίνεται πως εν μέρει έληξε, αλλά υπό έναν όρο: την απουσία του Γιάννη Πρετεντέρη. Στο χθεσινό δελτίο εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης σε debate με τον Μάκη Βορίδη και συντονίστρια τη Μαρία Σαράφογλου. Και πουθενά ο Πρετεντέρης κατά τη διάρκεια της 18λεπτης συνομιλίας.
-> Τι την ήθελε την αναφορά στον Γιάνναρο ο Σαμαράς στη ΔΕΘ;
Σούσουλας ο αντί-Καλημέρης. Ο Κώστας Σούσουλας είναι ο νέος γενικός διευθυντής τηλεόρασης του ALPHA, στη θέση του Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες. Εχοντας διαγράψει επιτυχημένη πορεία ως διευθυντής της εταιρείας Plus Productions αλλά και ως βασικό στέλεχος στην διαμόρφωση προγράμματος του καναλιού, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του προέδρου Δημήτρη Κοντομηνά για τη συγκεκριμένη θέση.
-> Την Κωνσταντίνα και τα μάτια σας.
Η Ελεονώρα σε γυρίσματα πορνό. Αύριο, Πέμπτη 11/12 στις 23:30 στο E TV η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «#hashtag» εκ νέου πρωτοτυπεί, για να το θέσουμε κομψά, κι από τα δάκρυα προηγούμενων εκπομπών με την κάνναβη και τα ναρκωτικά στην Ολλανδία και την πιάτσα στη Συγγρού, στρέφεται στις πορνοταινίες.
Και, δη, καταγράφει και σημειώνει την ώρα του… γυρίσματος. «Tο βιωματικό έχει αξία όταν δεν έχεις ξαναβιώσει την ιστορία του ρεπορτάζ. Ας μην κρυβόμαστε, όσο κ αν σοκάρονται μερικοί. Σεξ έχω κάνει… Πορνό όμως δεν έχω ξανασκηνοθετήσει… Εδώ με τους πρωταγωνιστές για τις ανάγκες του #hashtag» έγραψε στο Instagram όπου φαίνεται να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την σκηνή πορνοταινίας που γυριζόταν μπροστά της.
-> Θα μπορούσες, γλυκιά μου, απλώς να ρωτήσεις τον Γκουσγκούνη…
Εκπαιδευτικό ρεπορτάζ. Το site 360pedia.gr αποτελεί το… παιδί των δημοσιογράφων Μάχης Νικολάρα και Γιάννη Δάρρα, ένας ιστότοπος για το εκπαιδευτικό ρεπορτάζ «που δεν ακυρώνεται από τη μια στιγμή στην άλλη με την παράλογη απόφαση για λουκέτο στην ΕΡΤ, Επειδή νοιαζόμαστε, γνωρίζουμε και θέλουμε να κάνουμε ρεπορτάζ με ανεξαρτησία» όπως έγραψαν.
-> Καλοτάξιδο.
Η «Αυτοψία» στη Δήμαινα. Αύριο, Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 23:45 η εκπομπή «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ μας ξεναγούν σε ένα διαφορετικό χωριό, στο χωριό των πιο εργατικών Ελλήνων. Ανεργία δεν υπάρχει, δημόσιος υπάλληλος δεν υπάρχει, δουλεύουν 365 μέρες τον χρόνο, ψάχνουν εργάτες και δεν βρίσκουν και στις 6 το πρωί, η κίνηση στους δρόμους μοιάζει με την Ομόνοια. Είναι η Δήμαινα, ένα χωριό 650 κατοίκων στον νομό Αργολίδος.
«Φτιάχτηκε» το ΕΣΡ. Απρόσκοπτα θα συνεχιστεί η λειτουργία του ΕΣΡ, καθώς τοποθετήθηκε νέο μέλος στην ανεξάρτητη αρχή σε αντικατάσταση του αποθανόντος Άρη Σταθάκη. Πρόκειται για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και τοποθετήθηκε στη θέση μετά από πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.
Πρόστιμο για …γυμνόστηθες. Το ΕΣΡ επέβαλε στον ΑΝΤ1 πρόστιμο 20.000 ευρώ γιατί έδειξε …γυμνόστηθες. Στο δελτίο της 3ης Αυγούστου έδειξε εικόνες από ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο και το «ρεπορτάζ» συνοδευόταν από το σχετικό οπτικό υλικό. Συνάμα, δυο υποθέσεις του ΕΣΡ μπήκαν στο αρχείο μετά από έλεγχο της ολομέλειας. Η πρώτη αφορούσε στην καταγγελία του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου για διασυρμό από τους σταθμούς ΝΕΡΙΤ, ΣΚΑΪ, STAR, MEGA, ALPHA, ANT1, μετά τη δήλωση που έκανε για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, ενώ η δεύτερη από καταγγελία τηλεθεατή για εκπομπή του Nickelodeon.
-> Που να… πετούσαν κιόλας.
Retro. Εφημερίδα «Το Ποντίκι», Ιούλιος 1991: άλλες εποχές, μυθικό πρωτοσέλιδο με Σταύρο Δήμα για το… χαστούκι από τη Μαρίκα Μητσοτάκη.
-> Χαστούκι είχε φάει και η Μιμή…

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα